Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Silkroad Online Türkiye Sunucularının Ekim 2020 Tarihinde Açılması Planlanıyor

Geçtiğimiz Haziran ayında GameGami, Joymax'den Silkroad Online'ın lisans haklarını satın almıştı. Şirket Ekim 2020 ayında resmi Türkiye sunucularını açmayı planlıyor.

Özellikle ülkemizde çok sevilen ve oynanan Silkroad Online‘ın Türkiye sunucularının Ekim 2020 tarihinde resmi olarak açılması bekleniyor. GameGami Bilişim, Joymax ile yapmış olduğu anlaşma sonucunda resmi Türkiye sunucuları çok yakında oyuncular ile buluşacak. GameGami, Haziran ayında Silkroad’ın tüm lisans haklarını satın almıştı.

Silkroad Online Türkiye Sunucularının Ekim 2020 Tarihinde Açılması Planlanıyor

GameGami Bilişim A.Ş. lisans haklarını Joymax’den almasının ardından oyuncuların beğeni ve zevklerine göre uyarlanacak olan yeni sunucular ile birlikte Türk oyuncuların yerel serverlar da GameGami farkıyla Silkroad Online’da farklı bir deneyim yaşamalarını istiyor.

GameGami yönetim kurulu başkanı olan Mehmet Zeyd KAZANCI “Uzun zamandır takip ettiğimiz, analizini çok iyi yaptığımız ve oyuncunun beklentilerinin tamamını iyi bildiğimiz, çok büyük bir hayran kitlesi olan “Silkroad Online” oyununun Türkiye yayın haklarını şirket bünyemize katmaktan mutlu ve gururluyuz. İlk defa bir Türk oyun firmasının “Silkroad Online” oyununun yayıncılığını yapacağından dolayı ise ayrı bir heyecan duymaktayız.” dedi.

Şimdi GameGami liderliğinde Silkroad Online’ın resmi Türkiye sunucuları Eylül ayında yapılacak olan kapalı betanın ardından Ekim ayında resmi olarak faaliyete geçecek ve uzun zamandır Türk oyuncularının hayalini kurduğu eşsiz bir Silkroad Online deneyimi başlayacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.