Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Signal, Gizlilik Odaklı Bir Ödeme Özelliğini Test Etmeye Başladı

Signal, rakibi Whatsapp Ödemeler özelliğine rakip olmak için gizlilik odaklı bir ödeme özelliğini test etmeye başladı.

Signal, en büyük rakibi WhatsApp’a karşı son zamanlarda yaşanan tepkiden yararlanmak için son birkaç ayda birçok yeni özellik sundu. Gizlilik odaklı mesajlaşma hizmeti, şifreli grup aramaları, özel duvar kağıtları, hareketli çıkartmalar ve daha fazlası için güncellemeler yayınladı. Ayrıca sohbetleri yeni bir cihaza kolayca aktarmanızı sağlayan yeni bir yedekleme özelliği de getirdi. Kullanıcılara WhatsApp Ödemelerine uygun bir alternatif sunmak için Signal artık İngiltere’de gizlilik odaklı yeni bir ödeme özelliğini test etmeye başladı.

Signal’in geliştiricilerinden yeni bir blog gönderisine göre, uygulamanın en son beta güncellemesi Signal Payments adlı yeni bir özellik için destek getirecek. Bu özellik, MobileCoin kullanarak platformda ödeme gönderip almanıza izin verecek.

MobileCoin, kullanıcılara bir dijital cüzdan ve MOB adı verilen yardımcı bir kripto para birimi sunan, gizlilik odaklı bir ödeme protokolü. En son Signal beta güncellemesi, Birleşik Krallık’taki kullanıcıların para gönderip almak için bir MobileCoin cüzdanını uygulamaya kolayca bağlamasını sağlıyor. Ayrıca, bakiyenizi takip etmenize ve işlem geçmişinizi gözden geçirmenize yardımcı olacak basit bir arayüz sunuyor.

Signal 1

MobileCoin’in tasarlanma şekli nedeniyle, Signal herhangi bir ödeme bilginize erişemeyecek. Signal Blog Gönderisinde: “Her zaman olduğu gibi, amacımız verilerinizi bizimkilerden çok sizin elinizde tutmak; MobileCoin’in tasarımı, Signal’in bakiyenize, tüm işlem geçmişinize veya fonlarınıza erişimi olmadığı anlamına geliyor. Ayrıca, başka bir uygulamaya veya hizmete geçmek isterseniz, paranızı istediğiniz zaman aktarabilirsiniz.” açıklaması yapıldı.

Signal Payments’a bir şans vermek istiyorsanız, bu bağlantıyı kullanarak beta programına kaydolabilirsiniz. En son beta sürümü, kaydınız tamamlandıktan sonra Play Store’da kullanıma sunulacak. MobileCoin cüzdanınızı uygulamaya koyduğunuzda, işlemleriniz için FTX ve diğer borsalarda MOB satın alabileceksiniz. Yukarıda belirtildiği gibi, özellik şu anda İngiltere’deki kullanıcılarla sınırlı ancak yakında daha fazla bölgeye yayılmasını bekliyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.