Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sid Meier’s Civilization VI: Gathering Storm’da Yer Alacak Olan Mali Uygarlığı Tanıtıldı!

Sid Meier's Civilization VI: Gathering Storm yeni uygarlıkları oyunculara sunacak.

2016’dan bu yana tüm dünyada geniş kitleler tarafından oynanan Sid Meier’s Civilization VI yakında yeni uygarlıklar alacak.

Sid Meiers Civilization VI Gathering Storm’da Yer Alacak Olan Mali Uygarlığı Tanıtıldı 2

2019’a girmemiz ile ilk içerik paketini almaya hazırlanan Sid Meier’s Civilization VI paket içerisinde yer alacak olan uygarlıklarından bir tanesini açıkladı. 14 Şubat 2019’da Gathering Storm genişlemesini alacak olan yapım bu genişleme ile oyunculara yeni uygarlıklar sunacak. Oyuna gelecek olan uygarlıklarından biri de ‘Mali’ uygarlığı olacak. Mali uygarlığı şimdiye kadar yaşamış en zengin insan olan Mansa Musa tarafından yönetiliyor. Güçlü ekonomileri ve dini inançlarına bağlılıkları ile bilinen Mali uygarlığı diğer uygarlıklara nispeten biraz daha avantajlı olacak.

Çöl uygarlığı olarak ön plana çıkacak olan Mali adeta bir ticaret merkezini andıracak. Düşük maliyetli ticaretler yapan Mali, yüksek kâr amacı ile diğer uygarlıklarla da alışverişler yapıyor. Kendilerine has bina yapıları, madenler ve saldırı birlikleri ile karşımıza çıkacak olan bu uygarlık bölgenin en güçlülerinden birisi olacak. Suguba adında eşsiz bir bölgeye sahip olan Mali, benzersiz süvari birlikleri ile düşmanların korkulu rüyası olacak.

149.00 TL olarak Steam’de bilgisayar oyuncuları için ön siparişlerde bulunan Gathering Storm genişlemesi 14 Şubat’ta yayınlanacak.

Civilization VI: Gathering Storm - First Look: Mali

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.