Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues Ücretsiz Güncelleme İle Tüm Kısıtlamaları Kaldırdı!

Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues yeni bir güncelleme aldı.

27 Mart 2018’de sadece bilgisayar platformu oyuncularına sunulan Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues artık Steam’de herhangi bir kısıtlama olmadan oynanabilecek.

Shroud of the Avatar Forsaken Virtues Ücretsiz Güncelleme İle Tüm Kısıtlamaları Kaldırdı 2

Portalarium tarafından geliştirilen ve yayınlanan Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues oyuncuları devasa çok oyunculu dünyaya götürerek RYO tarzında bir oynanış sunuyor. Oynaması ücretsiz olarak Steam’de boy gösteren yapım iki farklı dil seçeneğine sahip. Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak fantastik bir MMO dünyasına gireceğimiz yapım artık oyuncular tarafından sınır tanınmadan oynanabilecek.

4 yıl önce Steam’de erken erişim oyunu olarak oynanan yapım, 27 Mart itibari ile tam sürüme geçiş yaptı. Tüm içeriklerin ücretsiz olduğu yapım artık oyuncular tarafından özgürce oynanabilecek. Oyuncu kısıtlamalarını da kaldıran geliştirici ekip, bu karardan dolayı oldukça mutlu olduklarını belirtiyor. Oyuncular özgürce ticaret yapabilir, kendi arazileriyle oynayabilir ve hikayenin tadını çıkarabilirler. Dün oyuna gelen ücretsiz güncelleme ile de birçok hata ortadan kaldırıldı. Oyunculara daha sade ve daha iyi bir oynanış imkanı sunan güncelleme Steam üzerinden yama notları ile yayınlandı.

Ayrıca oyunda yer alan moda bir de çıkış butonu eklendi. Buna ek olarak oyunda satışlar yapabilecek ve oyunculardan ürün satın alabileceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.