Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Shooter MOBA Oyunu Games of Glory Geliyor!

Önümüzdeki hafta oyuncularla buluşacak

Yeni bir MOBA-shooter oyununa bilgisayarınızda yer açın!

Bağımsız oyun geliştiricisi Lightbulb Crew, ücretsiz olarak yayınlayacakları oyunları Games of Glory'nin 27 Mayıs itibariyle Steam'de yer alacağını duyurdu.

FPS türü hedef alma sistemiyle MOBA ögelerini bir arada barındıran Games of Glory'de şimdilik 2 farklı oyun modu bulunuyor: Svandia's Foundry ve Arkashan Arena.

Svandia's Foundry: 1vs1, 2vs2 ya da 3vs3 mücadelelerin yaşanacağı oyun modunda oyuncular, rakiplerinin 'Superstar' oyuncularını safdışı bırakmaya çalışacaklar. 80 saniye süren raunt sistemiyle gerçekleşen mücadelelerde 5 raunt kazanan ilk takım mücadeleyi kazanmış olacak.

Arkashan Arena: Bu oyun modunda oyuncular toplayabildikleri kadar puan toplayıp bu puanları olabildiğince ellerinde tutmaya çalışacaklar. 3vs3, 4vs4 ve 5vs5 karşılaşmalarda toplanan puanlar, rakip takımın önüne geçmek ve Enerji Çekirdeklerini yok etmek için imkan sağlayacak.

Yayınlanma haberini kutlamak adına geliştirici takım, oyun için yeni bir oynanış videosu hazırladı. Videoda, Games of Glory'de yer alacak bu iki modun özelliklerini de görebilirsiniz.

https://youtube.com/watch?v=IiMs5Qx8eHc

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.