Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Shenmue I & II 21 Ağustos’ta Yayınlanacak!

Shenmue I & II bu ay çıkış yapacak.

D3T tarafından geliştirilen Shenmue I & II dövüş oyunu olarak 21 Ağustos’ta SEGA tarafından bilgisayar oyuncularına sunulacak.

Shenmue I II 21 Ağustos’ta Yayınlanacak 2

Macera ve aksiyon oyunu olarak 21 Ağustos’ta yayınlanacak olan Shenmue I & II zengin bir hikayeye sahip olacak. Tek oyunculu olarak oynayacağımız oyunda sık sık dövüşecek ve karşımıza çıkan tehlikelerden sıyrılmaya çalışacağız. Açık dünya oyunu olarak yayınlanacak olan yapım görsel açıları ile yetersiz kalsa da oyunculara macera dolu bir dövüş atmosferi sunacak. Oyun içerisinde hikaye eşliğinde ileryecek ve 1986t’lı yıllara giriş yapacağız.

3D grafik açılarına sahip olan oyunda gerçeklikten uzak bir yapı yer alıyor. Oyunda bazen şehrin sokaklarında bazende şehrin çevresinde yer alacağız. Oyunun genelinde Japonya’nın Yokosuka şehrinde yer alacak, ördek yarışları izleyecek, verilen görevleri tamamlayacak ve ilerlememize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yapım içerisinde İngilizce ve Japonca seslendirmeler olacak. Buna ek olarak da 7 farklı dil seçeneği yer alacak. Grafikleri bakımından orta dereceli olan yapım RYO severler tarafından merakla bekleniyor.

Shenmue I & II bilgisayar oyuncularına 21 Ağustos’ta Steam üzerinden sunulacak.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 64Bit
  • İşlemci: Intel i3-560 / AMD FX-4300
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 650 Ti (1GB Vram) / AMD Radeon 6990
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 30 GB kullanılabilir alan

What is Shenmue? Part 1: The Story

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.