Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Shenmue 1 & 2 HD Remaster İçin Modlama Araçları Yayınlandı

İlk Shenmue oyunlarını artık modlayabileceksiniz.

Geçtiğimiz haftalarda Shenmue 1 ile Shenmue 2’nin remaster sürümleri için bazı kaplama paketleri yayınlanmıştı. Fakat mod yapımcıları DerPlayer ile PhilYeahz, iki oyun için yeni bir modlama aracı yayınladı ve bu da işleri değiştirebilir. Bundan sonra Shenmue 1 – Shenmue 2 HD Remaster sürümleri için kendi modlarınızı da yapabileceksiniz.

shenmue 1 2 hd remaster icin modlama araclari yayinlandi 1

Açıklamaya göre bu yeni araçla birlikte oyuncular Shenmue HD dosyalarını sıkıştırılmış halden çıkarabiliyor, düzenleyebiliyor ve kullanıma hazır hale sokabiliyor. Bu sayede sadece Kaldaien’s Special K modu ile değil, bağımsız özel modlar da görebileceğiz.

Mod yapımcılarının belirttiği üzere yeni Shenmue HD remaster modlama aracı orijinal oyun dosyaları üzerinde hiçbir değişikliğe gerek duymuyor ve her versiyonla da uyumlu. Bu da demek oluyor ki eski Shenmue HD sürümlerine yapımcı tarafından güncelleme gelse bile modlar bozulmayacak ve sorunsuz şekilde kullanmaya devam edebileceksiniz.

Shenmue 1 ve Shenmue 2 HD Remaster sürümleri üzerinde değişiklik yapmak ya da kendi modlarını tasarlamak isteyenler modlama araçlarına buradan ulaşabilir. Önümüzdeki sene Ağustos ayında serinin yeni oyunu Shenmue 3 de yayınlanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.