Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Shazam Çevrimdışı Olarak İOS Kullanıcılarına Sunuldu!

Apple tarafından 400 milyon dolara alınan Shazam, yeni güncellemesi ile Apple cihazlarında çevrimdışı olarak da kullanılabilecek.

Bünyesinde milyonlarca şarkıyı barındıran Shazam, geçtiğimiz günlerde Apple tarafından satın alınmış ve yoluna artık Apple çatısı altında devam etme kararı almıştı. Uygulamayı satın alan Apple çok geçmeden ilk çalışmaları kullanıcılarına sundu.

Shazam Çevrimdışı Olarak İOS Kullanıcılarına Sunuldu 3

400 milyon dolar karşılığında Apple çatısı altında dahil olan Shazam, ilk güncellemesini aldı ve devrim niteliğindeki yeni özelliğini İOS kullanıcılarına sundu. Kullanıcıların bildiği üzere Shazam daha önce internet bağlantısı olmadan herhangi bir şarkıyı çalmıyor ya da şarkı sözlerini göstermiyordu. Bu durum hala günümüzde Spotify’da bulunuyor. Yeni gelen güncelleme ile Shazam İOS kullanıcılarına çevrimdışı olarak müzik dinleme keyfi sunuyor. Apple Music ve iMassage uygulamaları ile entegrasyon vasıtası ile bağlantı kurabilen uygulama App Store’da sunuldu.

Yeni gelen güncelleme ile uygulama da iPad ve İOS cihazlarda internet bağlantısı olmadan şarkı dinlenebilecek. Uzun bir süredir Android kullanıcıları tarafından da aktif olarak kullanılan uygulama, şuan için sadece Apple ürünlerinde internetsiz olarak kullanılabiliyor. Çevrimdışı modunun Android platformuna gelip gelmeyeceği şuan için belli değil. Uygulamanın 11.6.0 sürümü olarak yayınlanan güncelleme şuan iPhone ve iPad cihazlar için App Store’da yayınlandı.

Shazam Çevrimdışı Olarak İOS Kullanıcılarına Sunuldu 1

Dilerseniz buradan uygulamanın güncel sürümünü indirebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.