Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Shadow Warrior 2: Bounty Hunt Part 1 DLC’sini Ücretsiz Olarak İndirebilirsiniz

Seri halinde yayınlanacak olan ücretsiz DLC paketlerinin ilki piyasaya çıktı. The Bounty Hunt Part 1'i indirebilirsiniz.

Aksiyon ve macera türünde çılgınca maceralara çıkabileceğiniz Shadow Warrior 2, bir süredir Steam’de indirimdeydi. Şimdi de ücretsiz olarak piyasaya sürülecek DLC paketleri serisini yayınlama başlayan geliştirici firma Flying Wild Hog ve yayıncı Devolver Digital oyunu daha büyük kitlelere ulaştırmak için canla başla çalışıyor.

shadow warrior 2 dlc ücretsiz

Ninja yeteneklerinizi sınayabileceğiniz Shadow Warrior 2’nin Steam sayfasına buraya tıklayarak gidebilirsiniz. Shadow Warrior 2: Way of the Wang DLC’sinin ardından yayınlanan paket kapsamında kutlama amacıyla indirimde olan oyuna göz atmakta fayda var. FPS türünü sevenler için eğlenceli bir alternatif olabilir.

Gelelim yeni paketin sunduklarına; bu paketle birlikte toplam 14 yepyeni göreve çıkacağız. İki adet göz kamaştırıcı yeni silah kazanacağız. Lo Wang ve çetesi için de görevleri başarıyla yerine getirdikçe kilidini açabilecekleri dört görkemli hediye belirlenmiş.

Plague of the Bunny Lords, 50 Shades of Shade ve Danger Zone on Mt. Akuma görevlerinde isterseniz tek başınıza, isterseniz yanınıza dört yetenekli ninja alarak dövüşebilirsiniz. Oyuna gelecek yeni yeteneklerin yanında eklenecek olan Medusa Ray ve EX-GF01 gibi iki yeni silahla düşmanlarınızı ve şeytanları avlayabilirsiniz.

 

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.