Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Shadow of the Tomb Raider, The Path Home Adında Yeni Bir DLC Aldı!

Shadow of the Tomb Raider: The Path Home oyunculara sunuldu.

2018 yılında yayınlanan Shadow of the Tomb Raider günümüzde konsol ve bilgisayar platformunda oynanmaya devam ediyor. Birbirinden farklı DLC paketleri alan ve almaya devam eden yapım, son olarak The Path Home adında bir DLC paketini oyunculara sundu.

Shadow of the Tomb Raider The Path Home Adında Yeni Bir DLC Aldı 2 1

Lara Croft’u canlandırdığımız Shadow of the Tomb Raider’da oldukça zengin bir içerik karşımıza çıkmıştı. Steam’de ‘çoğunlukla olumlu’ olarak değerlendirilen yapım yeni bir genişleme paketi daha aldı. The Path Home adında sunulan yeni genişleme paketi şuanda tüm platformlarda satın alınabilir olarak yer alırken Steam’de de bilgisayar oyuncuları tarafından mercek altına alındı. 19 Nisan’da lansmana çıkan The Path Home, 100.00 TL gibi bir fiyat etiketi ile Steam’de satılıyor. Genişleme paketi 30 Nisan’a kadar yüzde 40 indirimle 60.00 TL olarak satılmaya devam ediliyor.

The Path Home genişlemesi ile Lara Croft eski tünellere inecek ve kaybolan müttefikleri bulmaya çalışacak. Yeni bir yolculuğa çıkacak olan Lara Croft, bu genişleme ile farklı becerilere ve kostümlere kavuşacak. Yepyeni bir meydan okuma sahnelerine sahip olacak olan yeni içerik oyuncuları tatmin edecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.