Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Shadow Arena’ya Gelecek Olan Yeni Karakter Belli Oldu

Shadow Arena'nın yeni karakteri Tagahl Sherekhan oyuna geldi.

Pearl Abyss tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz hafta Erken Erişim oyunu olarak Steam‘de yayınlanan MMO Battle Royale oyunu Shadow Arena için yeni karakterin oyuna geldiği duyuruldu. Pearl Abyss söz verdiği ve Erken Erişim oyunu olmanın gerekliliklerini yerine getirerek oyuna yeni içerikler eklemeye devam ediyor.

Shadow Arenaya Gelecek Olan Yeni Karakter Belli Oldu

Black Desert’ın temel hikayesinde yer alan Tagahl Sherekhan, ejderha avcıları kabilesi olan Sherekhanların soyundan geliyor. Bir ejderha avcısı olan Tagahl, Calpheon’da gün yüzüne çıkan bir ejderhanın insanlara korku salması üzerine çağrılır. Tagahl, ejderhayı yener ancak Calpheon karakterimizi ödüllendirmez. Bunun üzerine ülkeyi terk eden Tagahl kendisini Shadow Arena dünyasının ortasında bulur.

Silah olarak bir Glaive (Mızrak) kullanan Tagahl, rakiplerinin savunmasını alt etmek veya zayıflatmak için eşsiz yeteneklerini kullanır. Bunun yanı sıra artık oyuncular düşmanlarına karşı daha stratejik olarak savaşbilmek adına daha özgün beceriler kullanabilecek.

Yeni kahramanın oyuna eklenmesi ile birlikte Shadow Arena’ya yeni oyun içi etkinlikler gelmeye devam edecek. Oyuncular 9 Temmuz‘a kadar Steam’deki ücretsiz DLC paketi aracılığıyla bir Kahramana sahip olabilecekler. Son olarak oyuncuların günlük görevleri tamamlayarak 5 kat daha fazla gümüş para kazanabilecekleri Hot Time etkinliği 18 Haziran 2020 tarihine kadar devam edecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.