Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Shadow Arena, Yeni Başlayan Oyuncular İçin Rehberler Eklemeye Devam Ediyor

Shadow Arena'ya yeni içerikler gelmeye devam ediyor.

Pearl Abyss tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz haftalarda Steam platformu üzerinden Erken Erişim oyunu olarak piyasaya sunulan Shadow Arena‘ya alınan geri bildirimler doğrultusunda yeni içerikler eklenmeye devam ederken, adaletli bir oyun ortamı için oyunun geliştiricileri oyuna yeni başlayan oyuncuların zorlanmaması adına değişen eşleştirme sistemini anlatan bir rehber yayınladı.

Shadow Arena Yeni Başlayan Oyuncular İçin Rehberler Eklemeye Devam Ediyor

Pearl Abyss, Battle Royale oyunu olan Shadow Arena‘nın yeni eşleştirme sistemini ve yeni başlayanlar için yararlı olacak özel taktiklerini duyurdu. Geçtiğimiz ay erken erişime açılmasının ardından oyunculardan sık sık geri bildirimler alan şirket, oyunculara söz verdiği gibi sık sık yeni içerikler eklemeye devam ediyor.

Yeni başlayanlar için Shadow Arena’ya yeni bir eşleştirme sistemi getirildi. Yeni kurallarla, oyuna yeni başlayanlar şimdi benzer seviyedeki oyuncularla eşleştirilecek.

Kadim Altar, oyuncuların çeşitli bufflar veya eşyalar alabileceği özel bir mekandır. Savaş alanında toplam altı Kadim Altar vardır ve Gölge Hükümdarını yenen oyunculara bir buff sunar. Oyuncuların Kadim Altar’ı aktif hale getirebilmek için oyun içerisinde bulunan bazı eserleri yok etmeleri gerekmektedir.

Ancak oyuna yeni eklenen ve oldukça heyecan verici bir diğer içerik ise Kızıl Ejderha. Canavarları alt eden oyuncuların da az da olsa Kızıl Ejderhanın Kurbanı eşyasını kazanma şansı vardır. Oyuncular bu eşyayı kullandıklarında, bir Kızıl Ejderha haritada belirecek. Beliren ejderha, Kızıl Ejderhanın Nefesini ateşleyecek ve alevlere yakalanan kahramanların ölümüne neden olacak.

Siz’de buraya tıklayarak Shadow Arena’nın Steam sayfasına gidebilir ve oyunu ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.