Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sevilen RPG Pillars Of Eternity Playstation 4 Ve Xbox One’a Geliyor

PC oyuncularının severek oynadığı rol yapma oyunu Pillars of Eternity, yönünü konsollara doğru çeviriyor. Ana oyun ve bütün genişleme paketleri aynı edisyon içinde sunulacak.

İlk olarak 26 Mart 2015 yılında yalnızca PC platformu için çıkış yapan Pillars of Eternity, son yıllarda piyasaya sürülmüş en sevilen rol yapma oyunlarından biri oldu diyebiliriz. RPG’lerde önceliği hikaye derinliği olan oyuncular tarafından fazladan sevildi. İzometrik kamera açısı, başarılı seslendirmeler ile sunulan derin hikayesi, oyunun etkileyici atmosferi ve oyuncu kararlarının oyunun hikayesine doğrudan etki etmesi ile ön plana çıkan yapım konsol oyuncuları tarafından da uzaktan uzağa gözleniyordu. Kısa süre önce Playstation 4 ve Xbox One oyuncularını ilgilendiren güzel bir haber geldi.

pillars of eternity

Pillars of Eternity yayınlanan bütün ek paketleri ile neredeyse 120 saatlik bir oynanış sunuyor. Bu da baştan sona sürükleyici bir yapıya sahip olan RPG’ler için etkileyici bir oyun süresi diyebiliriz. Pillars of Eternity’de yönettiğiniz karakterinizin oyun boyunca sergileyeceği seçimler hikayenin gidişatına doğrudan etki ediyor ve ilerleyen safhalarda sonuçları muhakkak karşınıza çıkıyor. Kısacası hikayede gerçekten önemli bir rolünüz oluyor.

White March Part I ve The White March Part II ek paketleri daha sonradan sunulmuş olan oyun, kendisi ve bütün ek paketlerini içeren Complete Edition versiyonu ile konsol oyuncularına başarılı bir teklif hazırlayacak. Oyunun sadece kendisini de satın almanız mümkün olacak.

Playstation 4 ve Xbox One için 29 Ağustos 2017 tarihinde yayınlanacak. Eğer PC üzerinden göz atmak isterseniz de buraya tıklayarak Steam mağazasındaki sayfasına gidebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.