Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Seven Knights’ın Özel Karakteri Aleem Oyunculara Sunuldu!

Seven Knights yeni karakterini oyunculara sundu.

Mobil platformun başarılı isimleri arasında yer alan Netmarble, tüm dünyada milyonlarca oyuncu tarafından oynanan mobil rol yapma oyunu Seven Knights için yeni bir güncelleme yayınladı. Güncelleme ile oyuna yeni ve özel bir karakter olan Aleem eklendi. Mobil platformda ücretsiz olarak oynanan yapım, yeni içerikler de almaya devam ediyor.

Seven Knights’ın Özel Karakteri Aleem Oyunculara Sunuldu 2

Oyuna gelecek olan güncelleme ile birlikte ‘Terra Konfederasyonu’ grubu içerisinde yer alan ve özel bir karakter olan Aleem oyuna eklenmiş olacak. Eşsiz yeteneklere sahip olan Aleem karakteri Terra Konfederasyonu’nun yeni direktörü olacak.

Güncelleme beraberinde oyuna ‘Dövüşçü Ruhu’ özelliğini de oyuna ekliyor. Dövüşçü Ruhu ile oyuncular ek becerilerle kahramanlarının güçlenmesini sağalayabilecek yeni bir özelliğe erişebilecekler. Yani oyuncular macera ve arenadan alabilecekleri ‘Ruh Parçası’ ile karakterlerini daha etkili bir hale getirebilecekler. Güncellemeyi kutlamayı hedefleyen Netmarble Games, çeşitli etkinlikler ile oyunculara bol bol ödüller dağıtacak. Oyuncular ilk kez 6 yıldız Aleem aldıklarına seviye 40 Aleem’i de alabilecekler.

Oyuna Terra Konfederasyonu için yeni bir görev de ekleniyor. Oyuncular bu görev ile yeni içerikleri deneyebilecek ve ödüller kazanabilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.