Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Seven Knights’a Yeni Kahramanlar Ve Eşya Füzyonu Sistemi Geliyor

Seven Knights'a güncelleme ile yeni Kudretli generaller geliyor. Ayrıca yeni eşyalara sahip olmanızı sağlayacak Eşya Füzyonu sistemi de yine aynı güncellemeyle oyuna ekleniyor.

Netmarble tarafından yayınlanan Seven Knights, yeni kahramanlara ve özelliklere kavuşacağı güncelleme için hazırlanıyor. Güncelleme ile oyuna Asilerin Eşyaları isimli yeni envanter içerikleri eklenecek. Bu eşyalar PvE modunda faaliyete geçecek. Ayrıca envanterinize özel içerikler kazandırmanızı sağlayacak olan Eşya Füzyonu sistemi de yine aynı güncelleme ile geliyor. 31 Ağustos 2017 tarihine kadar oyuna giriş yapacak olanlar, hediye kazanma şansı yakalayacak. Güncellemenin en önemli getirisi ise Knox, Rook ve Chancellor isimli yeni generaller olacak.

seven knights

 

Generaller, Seven Knights’ın kahraman havuzunda bulunuyorlardı. Ancak daha sade görünümleri ve kudretlendirilmemiş yetenekleri vardı. Kudretlendirilmiş generaller, daha güçlü bir görünüme ve yeni özelliklere sahip olacaklar. Oyuncuların sıradaki gözde karakterleri olması bekleniyor.

Knox, bitirici hamleler yapma konusunda daha yetenekli olacak, Rook savunma ve koruma konusunda daha verimli olacak ve Chancellor düşmanlarına yüzde 210 değerinde fazladan hasar verebilecek yeni bir yeteneğe kavuşacak.

 

Eşya Füzyonu sistemi ise çok sayıda oyunda karşımıza çıkan, farklı ganimetleri ve nesneleri bir araya getirerek eşyaları daha farklı yeteneklere sahip olacak şekilde dönüştürmeye yarayan sistemlere benzeyecek. Kudretli Dört Eski Lord Eşya Seçici, 6 Baş Düşman Mücevher Bileti ve 6 Akın Eşya Bileti gibi yüksek değerlere sahip ekipmanlar rastgele biçimde oluşturulabilecek. Bu sayede oyuncuların sahip olduğu eşyaların sisteme dahil edilerek kullanılabilirliği artırılacak.

Seven Knights’ın bulmaca oyununda kazanabileceğiniz kahramanların arasına Miho da eklenmiş olacak. Ayrıca bir de giriş etkinliği düzenlenecek. 31 Ağustos tarihine dek oyuna giriş yapacak olan oyuncular, ödüller kazanabilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.