Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Seven Knights’a İki Yeni Karakter Geliyor

Seven Knights'ta yeni karakterlerin şerefine etkinlik düzenlenecek.

Seven Knights’a gelecek güncellemeyle, Kudretlendirilmiş Shane ve Sieg karakterleri oyuna eklenecek. Aynı zamanda üst seviye sınırı da 40’tan 46’ya çıkacak. Yeni karakterlerin şerefine etkinlik düzenlemeye karar veren Netmarble, hediye olarak Shane ve Sieg karakterlerini dağıtacak.

seven knights shane sieg 1

Güncelleme ile Akıncı Shane ve Sieg kudretlendirilebilir hale gelecek. Kudretlendireceğiniz karakterleriniz sırasıyla Sabır Taşması ve İçindeki Canavarı Uyandır  yeteneklerine sahip olacaklar. Shane, Sabır Taşması yeteneğiyle dört tur boyunca biriktirdiği Şeytani Gücü savaşta kullanıyor ve aktif olan yeteneklerini de güçlendiriyor.

Sieg, İçindeki Canavarı Uyandır yeteneği sayesinde, savunma mekanizmasını tamamen etkisiz hale getirdiği düşmanına hem fiziksel hem de kritik hasar veriyor.

Güncellemenin ardından 40’tan 46’ya yükselecek olan üst seviye sınırı, karakterlerinizi daha çok güçlendirmek için imkan verecek. Yeni karakterleri kazanabileceğiniz etkinliğin yanı sıra 5 Yıldız Kahraman Seçici ve 6 Yıldız Kahraman Bileti kazanma şansınız da bulunuyor. Kahraman Seçici ve Bilet için oyuna giriş yapmanız yeterli olacaktır.

Çağırma Dükkanı’ndan 50. kahramanı alanların özel bir kahraman kazanması da garanti ediliyor. Oyunu indirmek için ihtiyacınız olan bağlantıya aşağıda ulaşabilirsiniz.

Google Play Store 

App Store

 

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.