Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Serious Sam 4’ün Oyun Videosu Yeni Silahlar Ve Düşman Türlerini Sergiliyor

Serious Sam 4 için yeni bir video yayınlandı.

Croteam, ikonik FPS oyunu Serious Sam 4 hakkında birçok yeni ayrıntı paylaştıkları bir geliştirme videosu yayınladı. Video, oyuncuların bu canavarlıkları yok etmek için kullanacakları bir dizi yeni düşman tasarımını ve bazı silahları ortaya koyuyor.

Serious Sam 4ün Oyun Videosu Yeni Silahlar Ve Düşman Türlerini Sergiliyor 1

Bu haftanın başlarında Croteam, popüler nişancı oyununun dördüncü büyük taksiti olan Serious Sam 4: Planet Badass‘ı resmen açıkladı. Beklendiği gibi, oyun çok sayıda yeni özellik ve eklemeyle nihai katliam getirmeyi hedefleyecek.

Aşağıda izleyebileceğiniz en son geliştirme oyun güncelleme videosunda Croteam, bu eklemeler hakkında yeni detaylar paylaştı ve yeni düşman türleri, silahlar ve çok daha fazlasını sergiledi.

Geliştiriciler yeni savaş senaryoları vaat ediyor ve Serious Sam 4’ün kolay bir oyun olmayacağını iddia ediyor. Daha önce ki serilerde yavaş bir başlangıç ​​yaptığından, dördüncü oyunla birlikte amaç, mümkün olduğunca çok eylem ve katliam yaratmak.

Bunun üzerine, geliştiriciler gelecekteki Serious Sam oyunları için gerekli olacak yeni düşman türlerinden bahsetti. Daha fazla oyun detayı için Croteam’in videosunu aşağıdan kontrol edebilirsiniz. Serious Sam 4 PC ve Google Stadia için Ağustos 2020’yi piyasaya sürülecek.

Serious Sam 4 - Developer Gameplay Update

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.