Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sekiro Shinobi – Prosthetic Eklentileri Nerede Bulunur?

Sekiro'da Shinobi – Prostheticleri nerede bulabilirsiniz?

Sekiro shinobi eklentileri nedir ve nerede bulabilirsiniz? Sekiro: Shadows Die Twice düşmanlarınızı yenmek için katananızı kullanmanızı istiyor fakat bu bazen yeterli olmuyor. Özellikle FromSoftware ya da diğer Soulsborne oyunlarına alışanlar farklı güçler de arıyorlar. Sekiro’da ise bunların yerine shinobi – prosthetic eklentilerini karakterinize ekliyor, daha güçlü hale geliyorsunuz.

Sekiro shinobi prosthetic eklentileri nerede bulunur 1

Sekiro Tüm Shinobi Yerleri

Sekiro: Shadows Die Twice’da dövüş sistemi gerçekten de zor fakat farklı shinobi araçları kullanarak işleri kolaylaştırabilirsiniz. Bunları kolunuza takıyor ve belli durumlarda ya da kilit düşmanlara karşı kullanabiliyorsunuz. Oyunda aynı anda üç farklı shinobi kullanmak mümkün ve biz de bunların yerlerini sıralayacağız.

Mechanical Barrel: Gyoubu’yu yenerek alabilirsiniz.

Loaded Shuriken: Outskirts Wall – Gate Path Idol yanına gidin. Önünüzdeki koridora geçin ve solda kalan shinobiyi alın.

Robert’s Firecrackers: Outskirts Wall – Gate Path Idol yanına gidin. General mini boss ile savaştıktan sonra duvara atlayın. Sola bakarsanız burada düz bir platform göreceksiniz. Buradaki tüccar Robert’s Firecrackers shinobi aracını size satacaktır.

Flame Vent: Hirata Estate’deyken, yukarı doğru gidin ve duvarı tırmanmak için ağaca çıkın. Bölgede ateşin etrafında bir miktar düşman bulunuyor. Bunları yendikten sonra ateşin içinden Flame Vent’i alabilirsiniz.

Sekiro shinobi prosthetic eklentileri nerede bulunur 2

Shinobi Axe of the Monkey: Flame Vent’i bulduğunuz ateşten sonra takip edebileceğiniz küçük, belirsiz bir patika olacak. Bunu takip edin ve aşağı doğru inerken solunuza dönün. Burada bekleyen iki haydutu öldürdükten sonra barakaya girerek shinobiyi alın.

Mist Raven: Bomboo Thicket Slope Idol’den tepeye doğru giden köprüye çıkın. Karşıdan karşıya geçmeden önce sağa doğru düşün. Bu yolu izleyerek bambu geçidini geçin ve duvarların üstüne atlayın. Burada binanın tepesinde mor bir ninja olacak ve binanın içinde de Mist Raven shinobi var.

Iron Umbrella: Palace’ın arkasında Old Grave Sculptor’s Idol göreceksiniz. Bu alanı temizleyip etrafa bakarsanız üstü açık bir Pagoda ağacı var. Oraya gidin ve tüccardan Iron Umbrella’yı satın alın.

Divine Abduction: Gun Fort’ta Long-Arm Centipede Giraffe’i yendikten sonra arkasından shinobiyi alabilirsiniz.

Sabimaru: Antechamber Idol’de devriye gezegen düşmanların olduğu odadan geçin. Altınızdaki çatıya atlayın ve köşeyi dönün. Önünüzdeki odadaki sandıkta Sabimaru shinobiyi bulacaksınız.

Finger Whistle: Bodhisvatta Valley Idol’de Guardian Ape’i öldürün.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.