Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sekiro: Shadows Die Twice’ın Değerlendirmeleri 21 Mart’ta Yayınlanacak!

İnceleme platformları Sekiro: Shadows Die Twice hakkındaki düşüncelerini 21 Mart'ta yayınlayacak.

Activision’ın 2019 oyunları arasında yer alan ve çıkışına artık sayılı günlerin kaldığı Sekiro: Shadows Die Twice şu sıralar bazı platformlarda incelemeye alındı. Oyunun inceleme detayları ve inceleme puanları 21 Mart itibari ile duyurulacak.

Sekiro Shadows Die Twice’ın Değerlendirmeleri 21 Mart’ta Yayınlanacak 2

Bloodborne ve Dark Souls serisinin yaratıcısı olan From Software tarafından geliştirilen Sekiro: Shadows Die Twice oyun dünyası tarafından ilgiyle takip edilmeye devam ediliyor. 22 Mart 2019’da konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunulacak olan yapım aksiyon ve macera türündeki oynanışı ile oyuncuları etkilemeyi hedefliyor. İntikam yolunda bir aceraya çıkacağımız yapımda birbirinden farklı düşmanlar ile karşılaşağız.

Tek oyunculu bir hikâye eşliğinde ilerlemeye çalışacağımız yapım bugün inceleme puanları duyurusu ile gündeme geldi. GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Sekiro: Shadows Die Twice’ın inceleme detayları ve inceleme puanları 21 Mart’ta oyuncular ile paylaşılacakmış. Şu sıralar birbirinden farklı platformlarda mercek altına alınan yapım oyuncular tarafından da merakla beklenirken, oyunun konsollarda 13 GB’dan daha düşük bir dosya boyutuna da sahip olacağı belli oldu.

Yapım Steam’de 289.00 TL olarak ön siparişlerde yer alıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.