Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sekiro: Shadows Die Twice’ın Çıkış Fragmanı Yayınlandı!

Sekiro: Shadows Die Twice çıkış fragmanı ile gündeme geldi.

Activision’ın 2019 model oyunları arasında yer alacak olan Sekiro: Shadows Die Twice için artık geri sayımlar başladı. 22 Mart 2019’da lansmana çıkacak olan yapım, konsol ve bilgisayar platformunda oyunculara sunulacak.

Sekiro Shadows Die Twice’ın Çıkış Fragmanı Yayınlandı 2

Aksiyon ve macera oyunu olarak tek oyunculu bir oyun modu eşliğinde oynanacak olan Sekiro: Shadows Die Twice, adeta samurayların dünyasını konu alacak. Duyurulduğu günden bu yana oyuncular tarafından sabırsızlıkla beklenen yapım, FremSoftware imzası ile geliştirilmeye devam ediliyor. Steam’de 289.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olan oyun, 13 farklı dil desteğine sahip olacak.

Bizleri 1500’lü yıllara götürecek olan oyunda büyük düşmanlarla yüzleşecek, Japonya’nın Sengoku dönemini keşfedeceğiz. Birbirinden usta ninjaların yer aldığı oyunda yepyeni bir macera ve intikam bizleri bekliyor olacak. Görsel bir şölene sahip olacak olan oyunda savaşlar hiç olmadığı kadar uzun sürecek, onur kazanacak ve ustaca düşmanları yok edeceğiz.

Tek oyunculu bir hikaye moduna sahip olacak olan oyun, 22 Mart’ta PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için yayınlanacak.

Yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Sekiro™: Shadows Die Twice | Official Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.