Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sekiro: Shadow Die Twice Game Of The Year Edition Bu Yılın Sonlarına Doğru Gelecek

FromSoftware, Sekiro: Shadow Die Twice Game of the Year Edition'ın 29 Ekim 2020 tarihinde PlayStation 4 için Japonya'da piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Japon geliştiricisi FromSoftware, PlayStation 4 için Sekiro: Shadow Die Twice Game Of The Year Edition sürümünün bu yılın sonlarına doğru piyasaya çıkacağını açıkladı. Game of the Year Edition, 29 Ekim 2020 tarihinde Japonya’da satışa sunulacak.

Sekiro Shadow Die Twice Game Of The Year Edition Bu Yılın Sonlarına Doğru Gelecek 1

Dün, FromSoftware Sekiro: Shadows Die Twice hayranları için birkaç sürpriz haber duyurdu. Geliştirici, bu yılın ilerleyen aylarında yeni bir güncelleme geleceğini açıkladı. Bu yeni gelecek olan güncelleme ile birlikte oyuna boss rush mod’u ve yeni form özellikleri eklenmiş olacak. Ayrıca geliştirici, 29 Ekim 2020 tarihinde Japonya’da 4.800 yen karşılığında Sekiro: Shadows Die Twice Game of the Year Edition’ın satışa sunulacağını söyledi.

Sekiro: Shadows Die Twice Game of the Year Edition, temel oyunu ve şimdiye kadar gelmiş olan tüm güncellemeleri içerecek. Bunun haricinde ayrıca paket içerisinde oyunla ilgili yararlı ipuçlarının bulunduğu bir rehber yer alacak. Şu anda bu özel sürüm versiyonunun batı bölgelerine gelip gelmeyeceği belli değil. Sekiro: Shadows Die Twice Game of the Year Edition’ı bekleyen Kuzey Amerika, Avrupa ve Türk oyuncular resmi onayı beklemek zorundalar.

Bu gelecek olan Game of the Year sürümü PlayStation 4 için gelecek. Sürümün PC ve Xbox One’a gelip gelmeyeceği ise henüz açıklanmadı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.