Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

SEGA’nın Efsanevi Oyunları Ücretsiz Olarak Mobil Platformlara Gelecek

Eski oyun konsollarınızdan hatırlayacağınız SEGA oyunları, oynaması tamamen ücretsiz olarak mobil platformlara gelecek. Özlediğimiz klasikleri yeniden oynama şansımız olacak.

80’li ve 90’lı yıllarda oyun dünyasına gönlünü kaptırmış olanlar muhakkak hatırlar. O günlerde bir SEGA efsanesi vardı. Bayılarak oynadığımız pek çok oyunun başlangıç ekranında kıvrımlı büyük mavi harflerle yazılmış SEGA ismini görmek heyecan verici oluyordu. SEGA, o günlerden bu yana gücünden hiçbir şey kaybetmeden oyun sektöründe var olmaya devam eden dev bir şirket olarak duruyor. Elinde bulundurduğu onlarca marka ve nostaljik oyun ile pek çok neslin tanıdığı en önemli firmalardan biri olmaya devam ediyor. Şimdi de bu büyük oyun yelpazesini çağdaş zamanlara uyarak mobil platforma aktarmaya karar verdiğini açıkladı.

sega oyun mobil

SEGA Forever ismi ile duyurulan yeni projeleri sayesinde, mobil cihazlarınız üzerinden eski SEGA oyunlarını oynama şansınız olacak. Bu oyunları oynamak içi hiçbir ücret ödemeniz gerekmeyecek. Sistem gelirini reklamlar üzerinden elde edecek. Eğer reklamsız şekilde oynamak isterseniz, her oyun için 1.99 dolar ödeme yapmanız beklenecek.

SEGA Forever oyun kolu desteği sunacak. Her ay kütüphanesine yeni oyunlar eklenecek. Android ve İOS işletim sistemine sahip cihazlar için ilgili uygulama mağazalarından programa ulaşabileceksiniz. Aşağıda yer alan ekranda SEGA Forever için yayınlanan duyuru videosunu izleyebilirsiniz.

SEGA Forever launch trailer (English)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.