Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

SEGA, Persona Oyunlarını Tüm Platformlarda Başlatmak İstiyor

SEGA, ilerleyen dönemlerde piyasaya sürülecek olan Persona oyunlarının aynı anda tüm platformlara gelmesini istiyor.

SEGA‘dan Shuji Utsumi, yayıncının ATLUS oyunlarını aynı anda dünya çapında ve muhtemelen daha fazla platformda yayınlayarak “küresel olarak genişletmek” istediğini söyledi.

Persona 5

SEGA Başkan Yardımcısı Shuji Utsumi geçtiğimiz günlerde Japon oyun dergisi Famitsu ile SEGA yayınlanan oyunlar ve şirket için geleceğin neler getireceği hakkında röportaj yaptı. Utsumi, son Yakuza oyunu Yakuza: Like A Dragon’ın popüler JRPG serisinin en başarılı oyunu olduğunu açıkladı.

Ek olarak Utsumi, Atlus franchise’larını daha fazla oyuncuya genişletme planlarını da açıkladı. Bunu yapmak için, Atlus’un oyunlarını dünya çapında eşzamanlı olarak ve daha da önemlisi birden fazla platformda yayınlamak istiyorlar, bu da gelecekteki Persona oyunlarının aynı gün PC, PlayStation, Switch ve Xbox’ta başlayabileceği anlamına geliyor.

Yalnızca PlayStation platformunda yayınlanan son Persona oyunlarının çoğu, ancak bildiğiniz gibi, PC ve Switch oyuncuları bazen PlayStation platformundaki lansmandan bir yıl veya daha kısa bir süre sonra diğer platformlara geldi. Serinin en son oyunu olan Persona 5: Strikers, PS4, Switch ve PC platformlarında eş zamanlı olarak piyasaya sürüldü ve bu da artık bir değişikliğin yapılacağı anlamına gelir.

Famitsu ile yapılan röportajın tamamına buradan göz atabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.