Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Secret World Legends – Dawn of Morning Light 4 Nisan’da Çıkıyor

Secret World Legends evreni yeni güncellemeyle büyümeye devam ediyor.

Secret World Legends’in son bölümü – güncellemesi 4 Nisan 2018 tarihinde çıkacak ve ismi de Dawn of Morning Light olacak. Dawn of Morning Light’ı tüm oyuncular ücretsiz olarak edinebilecek fakat koleksiyoncu sürümüne sahip olan kişilere oyun içi bazı eşyalar hediye edilecek.

Secret world legends dawn of morning light 4 nisanda cikiyor 1

Secret World Legends’ın hikâyesi son olarak Tokyo’nun bitişinde kalmıştı ve ana hikâye Dawn of Morning Light da buradan devam edecek. Güncellemeyle birlikte Secret World Legends’a yeni görevler, yeni eşyalar ve çok daha fazlası eklenecek. Oyuncuların ana hikâyeyi tamamlaması 3-4 saat kadar sürecek fakat tabii ki tahmin edeceğiniz gibi yan görevlerle bu süre biraz daha uzayacak.

Özellikle şu sıralar iyi bir hikâye anlatımı içeren MMORPG arayanlara Secret World Legends’ı tavsiye edebiliriz. Şu anda Star Wars: The Old Republic ve The Elder Scrolls Online’ın yanında en iyi MMORPG hikâyelerinden birine de Secret World Legends sahip.

Aksiyon – RPG türündeki çok oyunculu yapım Secret World Legends’ı Steam üzerinden ücretsiz olarak indirip deneyebilirsiniz.

Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz, iyi seyirler!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.