Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Secret Files: Tunguska 30 Kasım’da Switch İçin Yayınlanacak!

Secret Files: Tunguska unutulmadan Switch platformuna geliyor.

Bilgisayar platformunda 2006 yılından beri oynanan Secret Files: Tunguska tam adını unutturmaya başlamıştı ki oyun Switch platformu için yayınlanma kararı aldı.

Secret Files Tunguska 30 Kasım’da Switch İçin Yayınlanacak 2

Macera oyunu olarak bilgisayar ve mobil platformda oynanan Secret Files: Tunguska, bugün Gematsu adlı web sitenin yaptığı haber ile gündeme gelen yapım, Switch platformuna çıkış yapacakmış. 4 farklı dil seçeneği ile bilgisayar platformuna çıkan yapım, Switch platformuna daha fazla dil seçeneği getirmeyi hedefliyor. Gerilim yüklü bir oynanışa sahip olarak Switch oyuncularına sunulacak olan yapım, iki oynanabilir ana karaktere sahip olacak.

Secret Files: Tunguska’nın ardından oyunun diğer bölümleri de Switch platformuna gelecek. Steam’de 18.00 TL yerine yüzde 66 indirimle 6.12 TL’ye satılan yapım, 30 Kasım itibari ile Switch platformunda oynanabilecek. Yapıl 6 farklı dil seçeneği ile konsol oyuncularına sunulacak. Detaylı ve yüksek kaliteli grafikler ile oyuncuları farklı maceralara çıkaracak olan yapım zorlu görevlere ve bilmecelere de ev sahipliği yapacak. Popüler seslendirme aktörleri tarafından seslendirmelere de sahip olan oyun, ilerleyen dönemlerde diğer oyunlar hakkında tarihler de yayınlayacak.

Diğer oyunlar arasında Secret Files 2: Puritas Cordis ve Secret Files 3 yer alacak.

Oyunun Switch fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Secret Files: Tunguska - Switch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.