Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sea of Thieves’in Yeni Arena Modu Oyunculara Sunuldu!

Sea of Thieves yeni içeriklerini yıl dönümü güncellemesinde aldı.

Xbox One ve PC platformu için 20 Mart 2018’de lansmana çıkan Sea of Thieves yıl dönümünü kutlama gerekçesiyle oyuncularına yeni bir güncelleme sundu. Güncelleme ile birlikte yeni Arena modu da ilk kez karşımıza çıkmış oldu.

Sea of Thieves’in Yeni Arena Modu Oyunculara Sunuldu 2 1

Geçtiğimiz haftalarda haberlerimizde yer bulan Sea of Thieves, dev güncellemesini oyuncuların beğenisine sundu. Yıldönümü güncellemesi olarak oyunculara sunulan yeni güncelleme ile oyun içerisine yeni içerikler geldi. Haberlerimizde yer bulan rekabetçi Arena modu da güncelleme ile oyunculara sunulan içerikler arasında yer alıyor. Ayrıca güncelleme ile birlikte oyunculara Tall Tales hikaye içeriği de ilk kez sunulmuş oldu.

Korsan temalı olarak oynanan ve oyuncuları okyanusların lideri olmaya davet eden Sea of Thieves, aldığı yıl dönümü güncellemesi ile yeni oyun moduna, yeni hikayeye, yeni görevlere ve maceralara kavuştu. Arena modu ile daha rekabetçi ve sürükleyici bir oynanış atmosferi oyunculara sunulurken, oyuncular çeşitli düşmanlar ile karşı karşıya gelerek farklı ödüllerin de sahibi olabilecekler. Yeni rekabetçi mod olan Arena ile oyuncular yakın dövüşlere tabi tutulacaklar.

Yıl dönümü güncellemesi bunlara ek olarak oyunculara Hunter’s Call adıyla bilinen yeni bir ticaret şirketini de tanıtıyor. Oyuncular Hunter’s Call ile balık tutmayı, yemek yapmayı ve avlanmaya yönelik çeşitli bilgiler öğrenecekler. Profesyonel bir avcı olan oyuncular balığı nasıl pişireceklerini ve yiyeceklerini de öğrenebilecekler.

Official Sea of Thieves Anniversary Update Announce Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.