Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sea of Thieves’in Forsaken Shores Genişlemesi Ertelendi!

Forsaken Shores genişlemesi 27 Eylül'de yayınlanacak.

Mart ayında Xbox One ve PC platformu için çıkış yapan Sea of Thieves milyonlarca kopya satışına imza atarak başarılı bir grafik çizmişti.

Sea of Thieves’in Forsaken Shores Genişlemesi Ertelendi 2

Rare tarafından geliştirilen ve yayınlanmasından bu yana sık sık satış listelerinde adını gördüğümüz Sea of Thieves yarın yani 19 Eylül’de yeni içerik genişlemesi olan Forsaken Shores’u alacaktı. Ancak ne yazık ki genişleme bugün ertelendi. 27 Eylül’de karşımıza çıkacak olan genişleme oyuncular tarafından merakla beklenirken ertelenmenin sebebi ise bazı içeriklerin geliştirilememiş olmasıymış.

Ek süre ile gerekli geliştirmelerin yapılacağı eklenti de grafik iyileştirmeleri, yeni içerikler ve oyundaki aksiyon seviyesi elden geçirilmiş olacak. Şuan için Forsaken Shores içeriğini oyuncularla paylaşmaya hazır olmadıklarını belirtilen geliştirici ekip, 27 Eylül’de eşsiz bir içeriği oyunculara sunacaklarını açıkladı.

Ücretsiz olacak olan Forsaken Shores oyun içerisine yeni harita ve büyük deniz savaşları güncellemesi de getirecek. Buna ek olarak yeni savaş gemileri de oyundaki yerini alacak.Oyuna gelecek olan bu güncelleme haritayı genişleten ilk güncelleme olma özelliğine sahip.

Güncellemenin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Official Sea of Thieves: Forsaken Shores Teaser Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.