Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sea of Thieves’in Çapraz Platform Desteği İsteğe Bağlı Olacak!

Sea of Thieves'in yeni güncellemesi ile çapraz oynama özelliği artık zorunlu olmayacak.

2018’in en başarılı oyunlarından birisi olarak milyonlarca oyuncuya ulaşan Sea of Thieves, Xbox One ve PC platformunda 5 milyondan fazla sattı.

Sea of Thieves’in Çapraz Platform Desteği İsteğe Bağlı Olacak 2

Yayınlanmasından 1 hafta sonra 2 milyon kopya satışlarını geride bırakan, Sea of Thieves 2018’in Ağustos ayında da 5 milyondan fazla sattığını oyun dünyası ile paylaşmıştı. Oyunun güncel satış rakamları bilinmezken son olarak 5 milyon adet kopya satışını geride bıraktığını biliyoruz. Günümüze kadar sayısız güncelleme ve hata düzeltmesi alan oyun sürekli kitlesini artırmaya devam etti. Oyuncular tarafından en çok istenen özellikler arasında yer alan cross-play yani çapraz oynama özelliği geçtiğimiz aylarda Xbox One ve PC platformu oyuncularına sunulmuştu.

Bugün Eurogamer’ın yapmış olduğu haberle öğrendiğimiz gelişmeye göre oyunda yer alan cross-play özelliği yakında gelecek olan büyük bir güncelleme ile oyuncuların kararına bırakılacakmış. Daha doğrusu çapraz olarak oynanabilen oyuncular bu seçeneği seçecek, istemeyenler ise çapraz oynamak zorunda kalmayacakmış. Oyuncular isteğe bağlı olarak çapraz olarak oynayabileceklermiş. Çapraz oynamanın isteğe bağlı olarak oynanması daha adil bir oyun sistemi olarak düşünülüyormuş.

Güncelleme ile dileyenler kendi platformuyla dileyenler de farklı platformdaki oyunculara karşı mücadele edebilecekler. Rekabet ortamını da etkileyecek olan bu gelişme oyunculardan gelen geri bildirimler ile düzenlendi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.