Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sea of Thieves’in Balık Avı Modu Gösterildi!

Sea of Thieves'in balık avı gösterildi.

21 Mart’ta yaptığımız haberde Sea of Thieves’e yakında balık tutma modunun geleceği ve bu mod ile oyuncuların balık avlayarak bunu besin takviyesi olarak kullanabileceklerinden söz etmiştik. Balık tutma modu ile ilgili ilk görüntüler geldi.

Sea of Thieves’in Balık Avı Modu Gösterildi 2

Xbox One ve PC’de 1 milyondan fazla kopya satarak bekleneni veren Sea of Thieves 2018 yılından bu yana güncellemeler alarak içeriğini genişletmeye devam ediyor. 20 Mart 2018’de lansmana çıkan yapım, 30 Nisan’da alacağı güncelleme ile yıl dönümünü kutlamış olacak. Yıl dönümü şerefine oyunculara sunulacak olan yeni güncelleme ile balık tutma modu oyuna eklenmiş olacak. Oyuncular balık tutma modu sayesinde balıklar avlayabilecek, pişirebilecek ve besin ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

Oyuncular 30 Nisan’da gelecek olan güncelleme ile oltalar ve zıpkınlar yardımıyla balıklar tutabilecek, farklı para kazanma yolları bulacak ve yeni yaratıklar ile karşı karşıya gelebilecekler. Oyuna yeni bir PvP Arena modu da ekleyecek olan güncelleme yeni hikaye içerikleri ile daha zengin bir yapıya kavuşacak.

Dileyen oyuncular aşağıdaki video ile balık tutma hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirler.

Sea of Thieves’in yeni güncellemesi 30 Nisan’da iki platform için de yayınlanacak.

Official Sea of Thieves Content Update: The Hunter's Call

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.