Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sea of Thieves’i Artık Tek Oynamak Daha Kolay

Sea of Thieves yapımcısı oyunun solo seçeneklerinden bahsetti.

Sea of Thieves gibi MMORPG oyunları doğaları gereği sosyal oyunlar. Fakat her zaman için geniş, açık dünyaya yayılıp tek başına oynamak isteyenler de olur. Bu durum Sea of Thieves’in açık denizleri için de geçerli. Tipik ‘karada’ geçen MMORPG’lerde bu daha kolay oluyor çünkü atınıza atlayıp gidebiliyorsunuz. Sea of Thieves’te ise işin içine devasa gemiler girince olay farklılaşıyor.

Sea of thieves artik tek oynamak daha kolay 1

Yine de endişelenmeyin çünkü geliştirici firma Rare oyunculardan gele n geri bildirimlere oldukça önem veriyor.  Oyunu artık Sloop adlı tekneyle kendi başınıza, yanınızda kimseler olmadan daha kolay oynayabileceksiniz.

Sloop, küçük ve iki kişilik bir gemi. Özellikle solo ve iki kişi oynayan kullanıcılar için tasarlandı. Elbette küçük bir yelkenliyle denize açılmakla büyük bir savaş gemisi aynı şartları sunmuyor. Yine aynı paylaşımlı dünya üzerinde oluyorsunuz ve oyuncular size, yelkenlinize saldırabiliyor. Dolayısıyla şalopa türü bu gemiyi kullanmak oyundaki deneyiminizi de farklı yönde etkiliyor. Daha dikkatli olmanız ve okyanusta gizlice hareket etmeniz gerekiyor.

Kısacası yeni güncellemeyle birlikte Sea of Thieves’in oynanışında çeşitliliğe gidiliyor ve uzun süredir oyuncuların beklediği bir gemi türü ekleniyor.

Official Sea Of Thieves Inn-side Story #27: Solo Play

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.