Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sea Of Thieves Temalı Konsollar Gün Yüzüne Çıktı!

Microsoft Sea Of Thieves temalı konsolların satışına başladı.

2018 yılı içerisinde çıkış yapacak olan Sea Of Thieves, oyuncuları denizlerde savaşa çağırıyor. Xbox One ve bilgisayar platformunda karşımıza çıkacak olan oyun şu sıralarda yeni oyuncu konsolları ile gündemde kendine yer buldu.

Sea Of Thieves Temalı Konsollar Gün Yüzüne Çıktı 1

Xbox One platformu için özel olarak tasarlanan ve etkileyici bir görünüme sahip olan Sea Of Thieves temalı oyuncu konsolları 74.99 dolar olarak satışlara açıldı. Xbox One platformunda Wireless ile oyunculara gerçek bir kontrol mekanizması sunan oyuncu konsolları görüntüleri ile de oyuncuları tatmin edecek gibi görünüyor. Denizlerin imparatoru olmaya çalışacağımız Sea Of Thieves isimli oyunda savaş sahnelerinde heyecan en üst seviyeye çıkarken oyuncu konsollarındaki titreşimler ile de adrenalin seviyesi adeta patlayacak.

Oldukça yüksek bir fiyat etiketine sahip olan konsollar sınırlı üretim ile piyasaya çıkış yaptı. Tabii oyuncuların ilgisine göre seri üretime geçilir mi bilinmez. Önceki oyun konsollarına nazaran daha uzun mesafeden kontrol edilebilen Sea Of Thieves temalı oyuncu konsolları ile bilgisayarlarda ve tabletler de kullanılabiliyor. Bilgisayarlarda Windows 10 ile uyumlu olan konsol kablolu bağlantıya nazaran 2 kat daha iyi bağlantı seçeneklerine sahiptir.

Sea Of Thieves Temalı Konsollar Gün Yüzüne Çıktı 2

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.