Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sea of Thieves Sıradaki Güncellemesi İle Özel Bir Sunucu Alacak!

Sea of Thieves'in sıradaki güncellemesine dair yeni bilgiler geldi.

Korsan teması ile karşımıza çıkan ve günümüzde milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam eden Sea of ​​Thieves yeni bir güncelleme almaya hazırlanıyor. Güncelleme ile oyuna özel bir sunucu da eklenecek.

Sea of Thieves Sıradaki Güncellemesi İle Özel Bir Sunucu Alacak 2

Geçtiğimiz yıl yayınlanan Sea of ​​Thieves günümüzde iki farklı platformda 2 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam ediyor. Oyunculara zengin bir içerik eşliğinde denizlerin en tehlikeli korsanı olma fırsatı veren yapım yeni güncellemesi ile oyuncularına yine bazı yenilikler sunacak.

Bugün Altchar yaptığı haberde oyuna gelecek olan sıradaki güncelleme ile yeni bir özel sunucunun oyuncuların beğenisine sunulacağını belirtmiş. Geliştirici ekip özel sunucuya ek olarak oyun içerisindeki yaşam kalitesini de önemli ölçüde iyileştirmiş olacak.

Oyunu daha eğlenceli bir hale getirmek isteyen geliştirici ekip aralıksız çalışmalarına devam ederken, yeni güncelleme ile oyuna özel bir sunucunun gelmesi planlanıyormuş. Özel sunucunun özellikleri ilerleyen haftalarda oyuncular ile paylaşılacakmış.

Bunlara ek olarak Rare oyun için yeni bir yol haritası planlamış ve oyun içerisine yenilikler gelmeye devam edecekmiş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.