Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sea Of Thieves Haunted Shores Güncellemesi Yeni Doğaüstü Yağmalar Getiriyor

Sea of Thieves'in yeni güncellemesi Haunted Shores yayınlandı.

Sea of ​​Thieves‘in Haunted Shores adlı en yeni aylık içerik güncellemesi oyuna yeni bir düşman getirecek. Yeni Hayalet Gemiler, Burning Blade tarafından yönetiliyor ve doğa üstü yağmalara neden olacak. Güncelleme dün itibariyle Sea of Thieves’in bulunduğu tüm platformlarda yayınlandı.

Sea Of Thieves Haunted Shores Güncellemesi Yeni Doğaüstü Yağmalar Getiriyor 1

Haunted Shores en son Sea of ​​Thieves güncellemesidir. Güncelleme 17 Haziran’da yayınlandı ve Xbox One, Windows 10, Xbox Game Pass ve Steam’de oyuna sahip olan tüm oyuncular için ücretsiz bir içerik olarak geldi. Haunted Shores güncellemesi, filolarda görünecek yeni bir düşman türü Ghost Ships’i getirecek ve oyuncular için bazı yeni zorluklar sağlayacak spektral silahları kullanacak.

Hayalet Gemiler, hikayesini sürdüren yeni bir etkinlikte Captain Flameheart‘ın kendi Burning Blade amiral gemisi tarafından yönetiliyor. Bu, oyuncuların Order of Souls ile arasını iyileştirmeleri (Reputation kasmak) için yeni bir yol olacaktır. 

Order of Souls, Ghost Ships’i aramak ve batırmak isteyen korsanlar için yeni bir Yolculuk türü sunacak. Her zamanki İskelet Ödüllerinin yanı sıra altın ve itibar ödülleri de sunulacak. Hayalet gemi ödül seferleri, 25’inci seviyede olan Order of Souls’tan alınabilir.

Daha fazlası için buraya tıklayabilirsiniz.

Haunted Shores: Official Sea of Thieves Content Update

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.