Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sea Of Thieves, Battle Pass Ve Sezon Modeline Geçiyor

Sea of Thieves'in geliştiricisi olan Rare yaptığı en son duyuru ile birlikte oyunun Battle Pass ve Sezon modeline geçiş yapacağını duyurdu.

Rare, 2020 yılında çıkaracakları son büyük güncellemeyi duyurdu, yeni içerik güncellemesi 9 Aralık 2020 tarihinde yayınlanmış olacak. Oyunla ilgili yeni güncellemeler gelmeye devam edecek ancak şirket bunun yanı sıra bazı yeniliklerden bahsetti. Şirkete göre Sea of Thieves, Battle Pass ve Sezon modeline geçiş yapıyor. Bu da her yeni büyük güncellemede yeni bir sezon ve Battle Pass’in geleceği anlamına geliyor. Tıpkı Fortnite ve diğer aynı modeli kullanan oyunlardaki gibi.

Sea Of Thieves Battle Pass Ve Sezon Modeline Geciyor 1

Sea of Thieves’in yaratıcı yönetmeni Mike Chapman, Ocak 2021 tarihinden itibaren oyunun sezon modeline geçiş yapacağını duyurdu. Her sezon yaklaşık olarak üç ayda bir gelecek ve her yeni sezon yeni içerikler ile oyunu zenginleştirecek. Sezonlar, Sea of ​​Thieves’in oyun piyasaya sürüldüğünden bu yana en büyük ilerleme değişikliği olan bir ilerleme sistemine sahip olacağı anlamına geliyor. Oyuncular macera, keşif, savaş gibi her şeyi yaparak oyundaki isimlerini duyurmaya çalışacaklar.

Rare’ın premium kademe seçeneği olan Plunder Pass’ı tercih edenler, oyunculara bazı ayrıcalıkların yanı sıra ödüllere erişim sağlayacak. Buna ek olarak, Rare her Sezon boyunca düzenli ve öne çıkan canlı etkinliklerin yanı sıra kazanılacak yüzlerce ödül, yamalar, güncellemeler ve her zamanki Sea of ​​Thieves güzelliklerinin geri kalanını sunmaya devam edecek.

Seasons, Merchant Detectives and the Festival of Giving: Sea of Thieves News December 2nd 2020

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.