Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sea Of Thieves 2020 Yılında 11 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Rare en son yaptığı duyuru ile Sea of Thieves'i 2020 yılı içerisinde 11 milyon oyuncunun oynadığını belirtti.

Rare tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından yayınlanan Sea of Thieves ilk olarak 2017 yılında piyasaya sürülmüştü. Oyuncular tarafından sevilen bir oyun olan oyun daha sonra bir gerileme dönemine geçmiş ancak yapılan güncellemeler ve içerik güncellemeleri ile birlikte yeniden oyuncu sayılarında canlanma yaşadı. Özellikle oyunun Steam‘de oldukça ucuz bir fiyata çıkması oyuncu tabanını genişletmede büyük bir rol oynadı.

Sea Of Thieves 2020 Yilinda 11 Milyon Oyuncuya Ulasti 1

Rare, Sea of ​​Thieves’in 2020’de 11 milyon benzersiz oyuncuya sahip olduğunu belirttiği yeni bir geliştirici günlüğü yayınladı. Ayrıca ekip, oyuncu tabanının artık PC ve Xbox arasında 50/50 olduğunu belirtti. Daha önce bildirdiğimiz gibi, oyun Ocak 2020’de 10 milyon oyuncusuna ulaştı. Şimdi merak ediyorsanız, bu sayı benzersiz oyuncuların sayısı değil, toplam oyuncu sayısıdır.

Ayrıca, Sea of ​​Thieves’in Steam sürümü bir ay içinde 1 milyon yeni oyuncunun ilgisini çekti. Elbette, Nadir bu Steam hedefini Temmuz 2020’de duyurduğu için bunu zaten biliyorduk. Sea of ​​Thieves 3 Haziran’da Steam’de çıktı ve şu anda Çok Olumlu Yorumlar var.

Rare ayrıca Sea of ​​Thieves’in 3 ayda bir büyük içerik güncellemeleri alacağını belirtti. Yayınlanan geliştirici günlüğü videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Seasons, Merchant Detectives and the Festival of Giving: Sea of Thieves News December 2nd 2020

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.