Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

SCS Software, Kanser ile Mücadele Kampanyası Başlattı

Euro Truck Simulator ve American Truck Simulator'un geliştiricisi olan SCS Software, kadın meme kanserine karşı mücadeleyi bir kez daha desteklemeye ve Pink Ribbon Charity Pack DLC'sinden elde edilen tam bir yıllık geliri ilgili kuruluşlara bağışlamaya karar verdi.

SCS Software, örnek bir hareket sergileyerek kanser ile mücadele kampanyası başlattı. Sonbahar hastalıkların arttığı bir dönem ve bahsettiğimiz hastalık Covid-19 değil. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde yılın bu dönemi, her zaman halkı bilinçlendirmek için kampanyaların arttığı bir dönem oldu.

SCS Software

SCS Software’den Kanserle Mücadele

Bu türdeki en popüler kampanyalardan bazıları Pinktober ve Movember kampanyası. Pinktober, kadınlarda meme kanseri; Movember ise erkeklerde prostat kanserine karşı başlatılmış bir bilinçlendirme kampanyası.

Bu kampanyaya sıklıkla katılan en büyük oyun geliştiricilerin bir tanesine örnek vermek gerekirse, 1 Ekim 2019’da Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator için Pink Ribbon Charity Pack DLC paketini yayınlayan SCS Software‘i gösterebiliriz.

ETS 2 – Pink Ribbon Charity Pack’i 4 TL karşılığında buradan satın alabilirsiniz.

ATS – Pink Ribbon Charity Pack’i 4 TL karşılığında buradan satın alabilirsiniz.

SCS Software

Sanal araçlarınızı süsleyebileceğiniz pembe kurdele kozmetiği, düzenli kontrollere olan ihtiyacımızı bizlere hatırlatmak amacıyla tasarlandı. Ayrıca geliştirici ekip, bunları içeren paketlerin satışından elde edilen tüm geliri kadınlarda meme kanseri ile mücadele eden hayır kurumlarına bağışlama sözü verdi. Ekip, desteklemeyi düşündükleri kuruluşların güncel bir listesini paylaştı. Pink Ribbon Charity Pack satışından elde edilen gelir aşağıdaki kurumlara bağışlanacak.

Ayrıca, gelecekte daha fazla organizasyon da eklenecek. SCS Software sizi arkadaşlarınıza duyurmaya, süslenmiş araçlarınızın ekran görüntülerini sosyal medyada paylaşmaya ve en önemlisi düzenli sağlık kontrolleri yaptırmaya teşvik ediyor. Söz konusu ek paketin fiyatı sadece 4 TL olduğundan, meme kanseri ile mücadeleye küçük bir katkınız olacağını düşünerek satın alabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.