Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sayonara Wild Hearts Bugün Xbox One’a Geliyor

Sayonara Wild Hearts bugün itibari ile artık Xbox One'da erişilebilir durumda.

Sayonara Wild Hearts, Eylül 2019’da App Store Arcade kütüphanesinde ortaya çıkmıştı ve ardından PlayStation 4 ve Nintendo Switch için piyasaya çıkmıştı. PC lansmanı ise Aralık 2019’da yapıldı ve oyun şimdi bugün Xbox One’a geliyor.

Sayonara Wild Hearts Bugün Xbox Onea Geliyor 1

Oyun için yapılmış olan bir anlatımda “Farklı eflatun tonları savaşın arka planını iki kılıçlı kötü ile toz haline getiriyor; gökkuşağı-boynuzlu geyik büyük bir uçurumun üzerinden atladığında minimalist bir ormanlık buzlu mavi bir flaşla aydınlatılıyor ve zekice, turkuaz bir kusma dalgası yakaladığınız bir parça var.”

“Bu 80’lerin floresanı, Simogo’nun sert yakınlaştırmalar ve dönen çekimlerin tutkusuyla harika gidiyor. En çarpıcı haliyle sert. Kamera, sahneleri yandan görünüşe geçmeden önce, sonunda bisikletçinin arkasına yerleşmeden önce birinci şahısta ayarlar ve asla sarsılmaz. Yine, uçucu değişikliklerle ilk güreşirken mevcut her kalbi almak için mücadele edebilirsiniz, ancak her zaman başka bir dinleme yapabilirsiniz.”

Oyun için yapılmış bu tanım tam olarak oyunun ne olduğuna dair bizlere fikir veriyor. Sayonara Hearts, PlayStation 4, Nintendo Switch, iOS, PC mevcut ve bugün Xbox One’a çıkıyor. Oyun artık bütün platformlarda mevcut.

Sayonara Wild Hearts is Glorious Visual Art (and Motorbikes) - Review

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.