Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Türkiye İşitme Engellilere Özel Yeni Bir Servis Sundu

Samsung Türkiye işitme engelliler için işaret dilini bilen çağrı hizmeti desteği sunmaya başladı.

Güney Kore merkezli Samsung, bilindiği üzere ülkemizde de sevilen markalar arasında yer alıyor. Samsung Türkiye bu anlamda, ülkemizdeki kullanıcıların Samsung deneyimlerini arttırmak adına yeni çalışmalar yürütüyor. Bu bağlamda Samsung Türkiye işitme engellilere özel yeni bir servisi daha kullanıma sundu.

Samsung tarafından sunulan hizmetle birlikte işitme engelli bireyler, Samsung ürünleri hakkında işaret dilini bilen müşteri hizmetleri yetkilileri ile görüntülü olarak iletişime geçebiliyor.

Samsung Türkiye İşitme Engellilere Özel Hizmeti Olumlu Karşılandı

Samsung Türkiye’nin bu hizmeti ile işitme engelli bireyler hafta içi her gün 09:00 – 18:00 saatleri arasında duyaneller.com üzerinden kendilerine özel müşteri temsilcilerine ulaşabilecek. Yeni hizmet ile birlikte müşterilerin adreslerinde ya da yetkili servis merkezlerinde sunulan servis hizmetleri esnasında da bireyler, duyaneller.com üzerinden temsilcilerinden destek alabilecek.

Samsung Türkiye İşitme Engellilere

Samsung Türkiye’den Yeni Hizmet Hakkında Açıklama

Samsung Türkiye işitme engellilere özel yeni servisi duyaneller.com hakkında açıklama yapan Samsung Türkiye Satış Sonrası Servis Direktörü Erbil Topgül:

“Samsung Türkiye olarak toplumsal meseleleri önemsiyor ve bu konularda üzerimize düşeni yapmaya devam ediyoruz. Ürün ve hizmetlerimizle daha iyi bir dünya ve mutlu hayatlar için geleceği şekillendirirken odağımıza insanı alarak topluma fayda sağlamayı en öncelikli hedeflerimizden biri olarak görüyoruz. Bu hedefimiz, ürün ve hizmetlerimizi toplumun her kesimine ulaştırmayı da kapsıyor. Duyan Eller projemiz de bu yaklaşımımızın bir sonucu olarak sosyal sorumluluk çalışmalarımızın önemli bir ayağını oluşturuyor. Bu platformumuzda ellerimizle duyuyor ve konuşuyoruz. Böylece işitme engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak için onların teknolojiden tam anlamı ile faydalanmalarını sağlıyor, ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaç duyduklarında onların yanında yer alıyoruz.” dedi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.