Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Galaxy Z Flip3 BESPOKE Edition Duyuruldu

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung katlanabilir ekranlı akıllı telefonlarının yeni sürümlerini duyurmaya devam ediyor.

Samsung’un dikey katlanabilir formunda olan akıllı telefon modeli Samsung Galaxy Z Flip3 modeli için yeni bir sürüm geldi. Samsung Galaxy Z Flip3 BESPOKE Edition resmen tanıtıldı.

Samsung geçtiğimiz aylarda iki katlanabilir akıllı telefon modellerini duyurmuştu. Samsung’un bu modellerinden birisi olan Samsung Galaxy Z Flip3 modeli dikey katlanabilir yapıya sahipti. Pek çok farklı renk seçeneğine sahip olan model kullanıcılar tarafından da çok sevilmişti.

Samsung Galaxy Z Flip3 BESPOKE Edition Özellikleri

Samsung Galaxy Z Flip3 modeli ile aynı özelliklere sahip olan Samsung Galaxy Z Flip3 BESPOKE Edition, 256 GB depolama alanı ile geliyor ve 1.099 dolarlık fiyat etiketine sahip. 49 farklı kombinasyon sunan renk özelleştirme seçenekleri ile gelen akıllı telefonunun en temel farkının ise burada olduğunu söyleyebiliriz.

Samsung Galaxy Z Flip3 BESPOKE Edition

Telefonun arkasındaki üst ve alt bölümler farklı renklerde özelleştirilebiliyor. Bu altyapı ile kullanıcılar kendilerine has bir Z Flip3 modeli hazırlayabiliyor. Ayrıca Galaxy Unpacked Part 2 kapsamında Samsung’tan Galaxy Watch 4 akıllı saatler için yeni saat arayüzleri de geldi. Burada ise toplamda dört yeni seçenek bulunuyor. Samsung Galaxy Z Flip3 BESPOKE Edition’ın ülkemizde satışa çıkış çıkmayacağı şimdilik bilinmiyor.

Samsung Galaxy Z Flip3 Türkiye Fiyatı

Samsung Galaxy Z Flip3 modelinin Türkiye fiyatı ise 8 GB RAM + 128 GB depolama için 11.999 TL seviyesinde.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.