Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Galaxy Z Flip Tanıtıldı Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Samsung'un yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Galaxy Z Flip tanıtıldı.

Samsung’un yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Galaxy Z Flip modeli tanıtıldı. İşte Samsung Galaxy Z Flip modeli özellikleri ve fiyatı. 

samsung galaxy z flip tanitildi turkiye fiyati belli oldu 2

Samsung yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Galaxy Z Flip modeli tanıtıldı. Samsung’un ilk katlanabilir ekranlı akıllı telefonu olan Galaxy Fold modelinden farklı bir katlanabilir ekran mekanizmasına sahip olan Galaxy Z Flip modeli Motorola Razr 2019 modelini andırıyor. Ön kamerasının yer aldığı bir çentik bulunuyor. USB Type C bağlantı noktasına sahip olan modelde 3.5 mm kulaklık girişi yer almıyor. 

Galaxy Z Flip Özellikleri 

Samsung’un gerçek anlamda katlanabilir bir forma sahip olan Galaxy Z Flip modeli 6.7 inç büyüklüğünde 2636 x 1080 piksel Dinamik AMOLED ekranı ile birlikte geliyor. Samsung Galaxy Z Flip modeli, Qualcomm Snapdragon 865 işlemci yerine 7 nm üretim sürecine sahip olan Snapdragon 855 Plus işlemci ile birlikte geliyor ve 8 GB RAM ile destekleniyor. 256 GB dahili depolama alanı sunan model ne yazık ki microSD kart girişine sahip değil ve depolama alanı arttırılamıyor. 

Galaxy Z Flip modeli arkasında f/2.2 diyafram aralığına sahip 12 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açı kamera ve f/1.8 diyafram aralığına sahip 12 megapiksel çözünürlüğünde geniş açı kamera olmak üzere ikili kamera kurulumuna sahip. Galaxy Z Flip modelinin ön kamerası ise 10 megapiksel çözünürlüğünde. 

Samsung Galaxy Z Flip modelinin bilgi ekranı 1.05 inç büyüklüğünde 300 x 116 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahipken modelde 3.300 mAh kapasiteli ikili bir batarya bulunuyor. Modelin Avrupa fiyatı 1.380 dolar olarak açıklanırken Türkiye fiyatı ise 13.499 TL olarak duyuruldu. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.