Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Galaxy Z Flip Fiyatı Belli Oldu

Samsung'un yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefonunun fiyatı belli oldu.

Samsung’un ilerleyen günlerde duyuracağı yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Galaxy Z Flip modelinin fiyatı belli oldu. 

samsung galaxy z flip fiyati belli oldu 2

Samsung’a yakın kaynakların aktardıkları bilgilere göre Samsung’un yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Galaxy Z Flip, Motorola Razr’dan daha uygun fiyat etiketine sahip olacak. 

Motorola’nın Kasım 2019’da duyurduğu katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Motorola Razr modeli, duyurulduğu dönemde çok konuşulmuştu. Çıkışı ertelenen Motorola Razr modelinin fiyatı 1.500 dolar olarak açıklandı. Motorola’nın çok sevilen akıllı telefonu yüksek fiyat etiketine rağmen orta segment bir işlemci sayılan Qualcomm Snapdragon 710 işlemcisiden güç alıyor. 

Samsung Şubat ayında Galaxy Z Flip isminde yeni bir katlanabilir ekranlı akıllı telefonunu duyuracak. Samsung Galaxy Z Flip modelinin özellikleri ortaya çıkmasının ardından fiyat etiketi de netleşmeye başladı. Ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy Z Flip modelinin fiyatı Motorola Razr 2019 için tehlike oluşturabilir. 

Galaxy Z Flip Fiyatı

Samsung’a yakın kaynakların aktardığı bilgilere göre Galaxy Z Flip modelinin fiyatı 1 milyon won ( 863 dolar ) ile 1.5 milyon won ( 1.295 dolar ) arasında bir fiyat etiketine sahip olacak. Samsung Z Flip modelinin fiyatı 1.500 dolarlık fiyat etiketine sahip olan Motorola Razr modelinden daha düşük fiyat etiketine sahip olacağı görülüyor. Samsung Galaxy Z Flip modelinin tam fiyatının 11 Şubat 2020 tarihinde gerçekleşecek olan etkinlikte duyurulması bekleniyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.