Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung, Galaxy S9’da Radikal Bir Tasarım Değişikliğine Gitmeyecek

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S9'un tasarımı, önceki modellerden pek de farklı olmayacak gibi.

Samsung‘un yeni amiral gemisi Galaxy S9 henüz resmen tanıtılmadı, ancak bugün itibariyle modelin birçok aksesuarını satın alabilmeniz mümkün.

Samsung Galaxy S9da Radikal Bir Tasarım Değişikliğine Gitmeyecek 1

Evet, yurtdışındaki koruyucu kılıf satıcıları S9’a ait kapak modellerini web sitelerinde sergilemeye başlamış durumdalar. Bu kapaklardan hareketle Samsung’un Galaxy S9’da çok da radikal, köklü bir tasarım değişikliğine gitmeyeceği çıkarımında bulunuluyor.

Galaxy S8’den pek de farklı olmayacak

Aslında bu da pek yeni bir bilgi sayılmaz, çünkü Samsung’un Galaxy S8‘in tasarımında ufak değişiklikler yapıp S9 olarak piyasaya vermeye çalıştığına dair haberler daha önce de gündeme gelmişti. Şuan için kılıfların tasarımlarına bakarak S9 hakkında konuşmak gerekirse Samsung’un sadece arka kapak üzerinde bazı değişiklikler yaptığı ortaya çıkıyor. Arka kamera, flaş ve parmak izi okuyucusu daha rahat ulaşılabilir bir şekilde konumlandırılmış.

Öte yandan Galaxy S8’de tercih edilen Infinity Display teknolojisine sahip ekran, bazı performans iyileştirmeleri ve geliştirmelerle beraber Galaxy S9’da da kullanılacak. Arka tarafta ise Galaxy S9 için tek lensli, S9 Plus içinse çift lensli kamera konumlandırılacak. Daha kolay erişilebilmesi için parmak izi okuyucusu kameranın yanına değil, altına yerleştirilmiş.

S9 üst düzey performans vaat ediyor

Evet, Galaxy S9’un tasarımı pek de göz alıcı veya yenilikçi olmayabilir. Ancak kasanın altında üst düzey performans sunmaya hazır donanım bileşenleri ve sensörler yer alacak. Dahili hafızanın 512 GB‘a kadar çıkabileceği, S9’a özel bir yapay zeka işlemcisine yer verileceğine dair iddialar hiç de yabana atılır gibi değil.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.