Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Galaxy S22’nin Kamera Özellikleri Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S22 serisinin kamera özelliklerinin detayları ortaya çıktı.

Bu ayın başlarında, yakında çıkış yapacak olan Samsung Galaxy S22 serisindeki en üst düzey özelliklerle dolu telefon olan Galaxy S22 Ultra hakkında ilk bilgileri öğrenmiştik. Şimdi ise yeni bir sızıntı telefonun kamera donanımına ışık tuttu.

Güvenilir Samsung sızıntı kaynağı IceUniverse‘e göre Samsung Galaxy S22 Ultra, arka tarafında 108MP birincil sensör, 12MP ultra geniş açılı sensör, 10MP telefoto sensör ve 10MP periskop lensten oluşan dörtlü bir kamera kurulumuna sahip olacak.

Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22 Kamera Özellikleri

Sızıntı kaynağına göre ana kamera f/1.8 diyafram, 1/1.33 odak uzaklığı ve 0.8μm ile 108MP ISOCELL HM3 sensörünün geliştirilmiş bir versiyonunu kullanacak. Ayrıca 10MP telefoto ve periskop kameraları da daha yeni olan Sony sensörlerini kullanacak ancak yakınlaştırma yetenekleri aynı kalacak.

Telefoto lens 3x optik yakınlaştırmaya sahipken periskop 10x optik yakınlaştırma sunacak. Son olarak, 12MP ultra geniş kamera, görünüşte son modelden farklı olmayacak.

Yakınlaştırma kamerası biti, Galaxy S22 Ultra’nın geçen yılki modelle aynı yakınlaştırma kameralarını kullanacağını iddia eden GalaxyClub’ın önceki bir raporuyla eşleşti.

Galaxy S22 Ultra, bu sefer büyük bir kamera yükseltmesi görmeyecek ancak daha küçük kardeşleri Galaxy S22 ve Galaxy S22 Plus, bazı ciddi kamera iyileştirmeleri alacak. Önceki raporlara göre, her iki telefon da 50MP GN5 birincil sensörlere sahip olacak.

Samsung Galaxy S22 serisinin 2022’nin başlarında piyasaya sürüleceği bildirildi. Önemli bilgi sahibi John Prosser’a göre, Güney Koreli akıllı telefon devi, 6 Şubat’ta yeni Galaxy üçlüsünün örtüsünü kaldıracağı bir Galaxy Unpacked etkinliği düzenleyecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.