Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Galaxy S21 Ailesi Türkiye’de One UI 4 Güncellemesi Aldı

Güney Kore merkezli teknoloji şirketi Samsung cihazlarına Android 12 temelli One UI 4 güncellemesini dağıtmaya devam ediyor.

Samsung geçtiğimiz günlerde Galaxy S21 ailesi için One UI 4 güncellemesini dağıtmaya başlamıştı. One UI 4 güncellemesinin ülkemizde Galaxy S21 cihazları için sunulacağı tarihler de daha önce açıklanmıştı.

Samsung Galaxy S21 ailesi Türkiye’de One UI 4 güncellemesi aldı. Samsung Galaxy S21 modellerine sahip kullanıcılar artık cihazlarını Android 12’ye yükseltebilecek.

Samsung Galaxy S21 Ailesi

Samsung Galaxy S21 Ailesi Türkiye’de Android 12’ye Yükseltildi

Samsung Türkiye daha önce Android 12 temelli One UI 4 arayüzü ile gelecek olan yenilikleri açıklamıştı. Android 12 ile birlikte akıllı telefonlarda gizlilik odaklı yeni iyileştirmeler sunuluyor. Samsung ise bu özelliklerin yanında akıllı telefonlarına One UI 4 ile birlikte pek çok yeni kişiselleştirme seçeneğinin yanında yeni özellikler getiriyor.

samsung galaxy s21 ailesi turkiyede one ui 4 guncellemesi aldi 3

One UI 4 ile gelen yenilikler artık Samsung Galaxy S21 ailesi modellerinden birisine sahip Türk kullanıcılar için de sunulmuş durumda. Son olarak güncellemeyi yüklemeden önce cihazlarınızın yedeğini almanızda yarar var.

Samsung One UI 4 Güncellemesi Alacak Cihazlar

Samsung Türkiye’nin daha önce yaptığı açıklamada Ocak 2022 döneminde Android 12 temelli One UI 12 güncellemesi alacak akıllı telefon modelleri şöyle: “Galaxy Z Fold3, Galaxy Z Flip3, Galaxy Z Fold2, Galaxy Z Flip, Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy S20, Galaxy S20 Plus, Galaxy S20 Ultra ve Galaxy S20 FE

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.