Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung, Galaxy S10 Serisine Android 11 Güncellemesini Getirdi

Aslında, Samsung yakın zamanda Galaxy Note 10 serisine Android 11 ile One UI 3.0'ı çıkardı. Şimdi, Galaxy S10 serisi de listeye katıldı.

Samsung, geçtiğimiz yıl Aralık ayında Galaxy S20 serisi ile Android 11 güncellemesini piyasaya sürdü. Şirket daha sonra Galaxy Note 20, Galaxy Z Flip serisi ve Galaxy S20 FE dahil olmak üzere diğer premium telefonlarını güncellemeye devam etti. Samsung, One UI‌ 3.0’a güncellemeyi planladığı diğer çeşitli akıllı telefonları detaylandıran bir yol haritası bile yayınladı. Güncelleme yol haritasına göre, şirketin Android 11 güncellemesini bu yıl boyunca eski amiral gemisine ve orta sınıf akıllı telefonlarına getirmesi bekleniyor. Aslında, Samsung yakın zamanda Galaxy Note 10 serisine Android 11 ile One UI 3.0’ı çıkardı. Şimdi, Galaxy S10 serisi de listeye katıldı.

İsviçre’deki kullanıcılar Samsung’un en son yazılım güncellemesinin kararlı yapısını telefonlarında almaya başladı. Donanım yazılımı sürümü G97xFXXU9ETLJ’dir ve OTA, Exynos ile çalışan Galaxy S10e ve normal Galaxy S10 modelleri için yayında. Yeni özellikler açısından güncelleme, Android 11’de sunulan tüm yeni özellikleri cihaza getirdi ve Samsung’un kendi One UI görünümünde bir dizi kullanışlı iyileştirme yaptı.

Samsung S10 Android 11 Aldi

Samsung, tahmin edildiği gibi Ocak 2021 güvenlik yamalarını bu güncellemeyle birlikte gönderiyor. Bununla birlikte, temeldeki önyükleyici sürümü, Galaxy S10 için son Android 10 üretici yazılımı ile aynı kalıyor. Bu, manuel olarak düşürme yapılabileceği anlamına gelir, ancak bunu yapmadan önce yine de dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.

Galaxy S10‘unuzda güncelleme bildirimini henüz almadıysanız, OTA isteminin cihazınız için kullanılabilir olup olmadığını kontrol etmek için Ayarlar uygulamasındaki Yazılım Güncelleme bölümüne gidebilirsiniz. Güncellemenin ABD ve Kanada gibi bölgelerde satılan Galaxy S10’un Qualcomm Snapdragon varyantlarında görünmeye başlaması an meselesi olmalı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.