Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Galaxy Note 8 Ne Zaman Tanıtılacak, Piyasaya Ne Zaman Çıkacak Belli Oldu

Samsung'un sıradaki amiral gemisi Galaxy Note 8'in ne zaman tanıtılacağı sızdırıldı. Cihazın piyasaya çıkacağı tarih aralığı ortaya çıktı.

Samsung’un milyonlarca akıllı telefon kullanıcısı ve teknoloji tutkunu tarafından büyük bir merakla beklenen sıradaki amiral gemisini, gelecek aylarda düzenlenecek olan IFA kapsamında tanıtması umuluyordu. Ancak kısa süre önce sızdırılan bilgilere bakılırsa, Note 8 serisi IFA’dan çok daha önce düzenlenecek bağımsız bir organizasyon ile tanıtılacak. Samsung, Galaxy Note 8 için sağlam bir lansman organizasyonu hazırlıyor. Tanıtımın hangi gün ve nerede gerçekleşeceği merak ediliyordu. Güney Kore’den yayılan söylentilere bakılırsa, Note 8’in gün yüzüne çıkması için bir buçuk aydan az bir zaman kaldı.

IFA etkinliğinden yaklaşık iki hafta düzenlenecek olan lansman ile Galaxy Note 8 teknoloji dünyasına tanıtılacak. New York lansmana ev sahipliği yapacak şehir olacak. Güney Kore’den sızan bilgilere bakılırsa, Galaxy Note 8 ile tanışacağımız tarih, 23 Ağustos 2017 olarak belirtiliyor.

iPhone 8’den bir kaç ay önce yeni amiral gemisini piyasaya sürmek isteyen Samsung, Note 8’lerin raflara çıkacağı tarih olarak da Ağustos ayını seçmiş durumda. Lansman’ın ayın son haftasına denk geliyor oluşu ve cihazların da aynı ay içinde piyasaya sürüleceği söylentisi düşünüldüğünde, Samsung’ın kısa süre içinde lojistik çalışmalarına başlaması gerektiği anlaşılıyor. Ağustos ayı bitmeden, teknoloji devinin sıradaki ürününü raflarda görebiliriz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.