Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Galaxy J7 Prime 2 Sessiz Sedasız Tanıtıldı

Samsung bütçe dostu yeni modelini görücüye çıkardı.

Samsung, bütçe dostu yeni akıllı telefon modeli Galaxy J7 Prime 2‘yi Hindistan’daki resmî sitesi üzerinde sessiz sedasız satışa sundu. Hiçbir duyuru veya lansman olmaksızın satışa çıkan model, Galaxy J7 Prime ile benzer özelliklere sahip. Yalnızca yapısal ve donanımsal olarak küçük bazı farklılıklar söz konusu.

Samsung Galaxy J7 Prime 2 Sessiz Sedasız Tanıtıldı 1

Siyah ve şampanya sarısı olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle gelen Galaxy J7 Prime 2’nin ölçüleri 151.7 x 75 x 8 mm olarak belirtiliyor. Toplamda 170 gram ağırlığındaki yeni cihaz, bir önceki J7 Prime modeliyle aynı batarya kapasitesine ev sahipliği yapıyor: 3,300 mAh. Ancak Samsung bu bataryanın tek şarjla 84 saat boyunca müzik çalabileceğini iddia ediyor.

Bluetooth ve WiFi desteğinin bulunduğu cihaz kutudan Android Marshmallow işletim sistemiyle çıkıyor. Özellikle işletim sisteminin çağ dışı kaldığını söyleyebilmek mümkün, hele ki Android P’nin ayak seslerinin duyulduğu şu günlerde.

3 GB RAM’e sahip

5.5 inçlik FHD dokunmatik ekranın bulunduğu cihaz 1.6GHz Cortex A53 işlemciden güç alırken, 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanıyla günlük kullanımda gayet akışkan bir kullanıcı deneyimi vaat ediyor. Üstelik microSD kart girişiyle telefonun hafızası 235 GB’a kadar da çıkabiliyor. Bunlar orta segmente hitap eden bir telefon için hiç de fena sayılmayan özellikler.

Arka kapakta 13 MP’lik tek lensin bulunduğu cihazın selfie kamerası da 13 MP çözünürlüğe sahip. Sadece BAE ve Hindistan’da satışa çıkan Galaxy J7 Prime 2’nin fiyatı 215 dolar olarak belirlenmiş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.