Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung Galaxy Fold 2 Erişilebilir Fiyat İle Gelecek

Samsung Galaxy Fold 2 modeli daha uygun fiyat etiketine sahip olabilir.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold 2 modeli ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Galaxy Fold 2 modeli daha uygun fiyat etiketine sahip olacak. 

samsung galaxy fold 2 erisilebilir fiyat ile gelecek 2

Samsung geçtiğimiz yıl ilk katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Galaxy Fold modelini satışa sunmuştu. Samsung’un Galaxy Fold ismini taşıyan bu yeni akıllı telefonun selefi olacak olan Galaxy Fold 2 modeli ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. 

Qualcomm’un Snapdragon 865 işlemcisinden güç alacak olan Galaxy Fold 2 modeli, Note 20 ailesi ile birlikte tanıtılacak. RAM kapasitesi şimdilik bilinmeyen modelin depolama alanı ise 256 GB olacak. Samsung Galaxy Fold 2 modeli, Galaxy Fold modelinden daha uygun fiyat etiketine sahip olacak. 

Samsung Galaxy Fold modelinin 1.980 dolar fiyat etiketine sahip. Samsung’un bir diğer katlanabilir akıllı telefonu olan ve ülkemizde de satışa sunulan Galaxy Z Flip modeli ise 1.400 dolar fiyat etiketine sahip. Gelen bilgilere göre Galaxy Fold 2 modeli 1.600 dolar ile 1.700 dolar arası bir fiyat etiketine sahip olacak. Galaxy Fold modelini yüksek fiyatı nedeniyle ülkemizde satmayan ancak Galaxy Z Flip modelini ülkemizde satışa sunan Samsung, yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Galaxy Fold 2 modelini ülkemizde satışa sunabilir. Umarız Samsung’un yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefonu, Huawei Mate Xs modeli gibi 29.999 TL’den satışa sunulmaz. 

Samsung Galaxy Fold 2 Neler Sunacak

Samsung Galaxy Fold 2 hakkında bilinenler ne yazık ki sınırlı. 8 inç büyüklüğünde esnek bir AMOLED ekran ile birlikte gelecek olan modelin, 108 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera ile birlikte geleceği konuşuluyor.  

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.