Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung, Dört Telefonunu Güvenlik Güncelleme Programından Çıkardı

Şirket, son birkaç yılda piyasaya sürülen cihazlara yazılım güncellemelerini daha uzun süre yayınlayabilirken, güvenlik güncellemesi bülteninden 2017'den dört telefonu çıkardı.

Samsung, son birkaç aydır cihazlarına güvenlik güncellemelerini gönderme konusunda harika bir iş çıkarıyor. Şirketin güvenlik güncelleme programı, Google’ın ilgili Android Güvenlik Bültenini resmi olarak yayınlamadan önce bile bazı cihazlarına en son Android güvenlik yamalarını aktaracak kadar iyileştirildi. Bunun da ötesinde, Samsung geçtiğimiz günlerde çoğu cihazı için Google’ın Pixel serisi için sunduğu aynı seviyede yazılım desteği olan üç nesil Android işletim sistemi güncellemesi sunacağını duyurdu. Ancak şirket, son birkaç yılda piyasaya sürülen cihazlara yazılım güncellemelerini daha uzun süre yayınlayabilirken, güvenlik güncellemesi bülteninden 2017’den dört telefonu çıkardı.

Samsung Güvenlik Güncellemeleri Sayfası Güncellendi

Samsung Guvenlik Guncellemesi

Android Police‘in yakın tarihli bir raporuna göre, Samsung yakın zamanda Güvenlik Güncellemeleri sayfasını güncelledi. Şirket, güvenlik güncellemeleri listesinden dört cihazı kaldırdı: Galaxy J3 Pop, Galaxy A5 2017, Galaxy A3 2017 ve Galaxy A7 2017. Bu cihazlar ileride herhangi bir Android güvenlik yaması almayacak. Samsung, bu cihazların yanı sıra Galaxy Fold 5G‘yi de güncelleme listesinden çıkarmıştı. Ancak bunun şirket tarafından yapılmış bir hata olduğu anlaşıldı. Katlanabilir cihaz aylık güvenlik güncellemesi listesine geri eklendi.

Rapor ayrıca Samsung’un Galaxy A8 2018‘i aylık güncelleme programından üç aylık güncelleme programına taşıdığını ortaya koyuyor. Galaxy A8’ler ise diğer normal yamalar listesine taşındı. Samsung ayrıca aylık güncelleme listesine Galaxy S21, Galaxy S21 Plus ve Galaxy S21 Ultra‘yı eklerken, Galaxy A02 ve Galaxy M12 ise üç aylık güncellemeler listesine eklendi.

Cihazınız için Android güvenlik güncelleme programını kontrol etmek için Samsung’un Güvenlik Güncellemeleri sayfasına gidebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.