Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Samsung’ da Şimdi de Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’ lerin Arka Kamera Sorunu Ortaya Çıktı

Samsung' un başına şimdi de S7 sorunu çıktı. Arka kameraları kendiliğinden patlayan telefonlar karşısında Samsung' un ne karar alacağı şu anda merak ediliyor.

Samsung Galaxy S7′ de yepyeni bir sorun meydana geldi. Sanırım, 2016, gittiğinin farkına vardı, kopardığımız kopartırım diye hala kötülük yapmaya devam ediyor. Şimdi de Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’ lerde sorun çıktı. Arka kameralarının durduk yere patladığını iddia eden kullanıcılar, Samsung forumlarında Güney Koreli firmaya bu konu hakkıdna önlem almasını istiyor. 
Samsung’ da bu sene zaten Note 7 ile inanılmaz bir zararın altına girmişken s7 sorununun ciddi olmasından korkmaya başladı. 
cae88c8490273c1a4821425445e88e82365942e9
Şu anda Samsung’ un amiral gemileri olan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’ in arka kameralarında ortaya çıkan bu lens parçalanma sorunu, telefonların hiçbir darbeye maruz kalmadan birden kırılmasını sağlıyor. 
Samsung’ ın tüketici sorunları için açtığı forumda her geçen gün daha fazla şikayet artıyor. Tabi, bu henüz kanıtlanmış bir durumda değil. Sonuçta sebepsiz yere parçalanıp parçalanmadığını ilk elden anlayamayabiliriz. Sorun kronikse Samsung’ un bu telefonları tamir edip veya direk değiştirip yine yollayacağı düşünülüyor. Ancak, Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’ lerde insan sağlığını tehdit eden bir durum olmadığı için Note 7′ ler gibi bir zarara gireceğini sanmıyoruz.
72f52f81dba1f11f3021f3e65e159af2e9ca0146
 

Samsung’ ın araştırmaları şu anda sürüyor. Yakın zamanda bu konu ile ilgili bir açıklama yapılacaktır. Bu kadar uzun süredir sorunsuz çalışan telefonların birden böyle bir olayla karşılanması da biraz garip geliyor. Dediğimiz gibi Samsung’ un incelemeleri sonucunda ortaya kesin sonuç çıkacaktır.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.